yuwshaii Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 36 30 Haziran 2023 #1 Uzun süredir kullandığım bu bilgisayarımda normalde olmayan ama son 2 haftadır olan sebepsiz yere çökmeler yaşanıp, ardından tekrar ışıklarının yanıp yeniden başladığını görüyorum. Format bile attım ama çözülmedi. Ne yapmamı önerirsiniz?
Uzun süredir kullandığım bu bilgisayarımda normalde olmayan ama son 2 haftadır olan sebepsiz yere çökmeler yaşanıp, ardından tekrar ışıklarının yanıp yeniden başladığını görüyorum. Format bile attım ama çözülmedi. Ne yapmamı önerirsiniz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.553 Makaleler 60 Çözümler 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #11 Monster51 dedi: Hocam bir konu açacağım yardımcı olabilir misiniz? Ventura için. Fazla uzatmak istemiyorum ban yiyebilirim çünkü. Genişletmek için tıkla... Açabilirsin. Artı 0 Eksi
Monster51 dedi: Hocam bir konu açacağım yardımcı olabilir misiniz? Ventura için. Fazla uzatmak istemiyorum ban yiyebilirim çünkü. Genişletmek için tıkla... Açabilirsin.
M Monster51 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 194 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #12 Açtım hocam. Artı 0 Eksi