Arkadaşlar bilgisayarım yere düşmüs ben evde yokken eve geldiğimde kaldırdım ve acmaya calıştığımda EFI Shell version 2.31 gibisinden bir ekranla karşılaşıyorum nedenini bilen arkadasların yorumlarını bekliyorum.
Hddyi cıkardım ama yine aynı sorun malesef görsel paylaşmaya calışacağımHDD kullanıyorsanız HDD hasar almış olabilir.
Şu konu yardımcı olabilir.
EFI Shell Version 2.31 sorunu
Herkese merhaba arkadaşlar. Casper laptopa sahibim. 1.5 ay falan oluyor. Dün gece bilgisayarı açtım fakat EFI Shell Version 2.31 hatası verdi. Bu ekran karşıma geldiğinde hiç bir tuşa basamıyorum. Boot menüye girdiğim zaman Windows 8 veya herhangi bir seçme tuşu çıkmıyor. Bu ekranı ancak...www.technopat.net
Teşekkür ederim hemen inceliyeceğim.
Teşekkür ederim hemen inceliyeceğim.
Teşekkür ederim hemen inceliyeceğim.
Maalesef olmadı.
Maalesef olmadı.
Yere düşünce SSD bozulmuş olabilir mi arkadaşlar?
Yere düşünce SSD bozulmuş olabilir mi arkadaşlar?
SSD'ler öyle düşmeyle bozulacak şeyler değiller HDD ise bu tür düşüşlerle kolaylıkla bozulabilirler.
Anladim SSD'yi cikartip yedek HDD mi taktım sorun düzeldi büyük ihtimal bozuldu galiba zaten iyi bir marka değildi.
Şu anda SSD mi taktığımda BIOS'da görebiliyorum ama sistemi baslattigimda reboot and select proper boot device yazisi geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.