Clash Royale'de hangi evrim alınmalı?

Kartların seviyesine ve destene göre değişir.

Destem bu şekilde ama değişiklik yapabilirim.

Screenshot_20251115_121000_Clash Royale.jpg

Destem bu şekilde ama değişiklik yapabilirim.

Eki Görüntüle 2605182

Destenizdeki hiçbir kartın evriminin açılmasına değeceğini sanmıyorum, ayrıca destenize bir büyük büyü gerektiğini düşünüyorum kraliyet hayaleti yerine alev topu oklar yerine çarpma olabilir belki. Binanı değiştirmek istersen Tesla koyabilirsin ve onun evrimini açabilirsin. Veya sitelerden mega şovalye için desteler bulunur onlara bakabilirsin.

Destenizdeki hiçbir kartın evriminin açılmasına değeceğini sanmıyorum, ayrıca destenize bir büyük büyü gerektiğini düşünüyorum kraliyet hayaleti yerine alev topu oklar yerine çarpma olabilir belki. Binanı değiştirmek istersen Tesla koyabilirsin ve onun evrimini açabilirsin. Veya sitelerden mega şovalye için desteler bulunur onlara bakabilirsin.
Adam haklı.

Eğer bu deste ile oynamaya devam edecekseniz, hayalet evrimini açabilirsiniz. Ama desteniz o kadar da uyumlu değil. Prenses olan destelerde genellikle atak kartı olarak iskelet fıçısı-goblin fıçısı-duvar yıkıcılar vb. kartlar kullanılır. Deckshop isimli siteden popüler destelere bakabilir veya mevcut destenizin saldırı-savunma puanlarına, eksikliklerine bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı