Bilgisayar yerine dershane

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğine ailenin maddi durumu kötü olsa katılırdım. Ama şu tabloda asla kabul edilecek bişey değil.

Dediğine ailenin maddi durumu kötü olsa katılırdım. Ama şu tabloda asla kabul edilecek bişey değil.
Arkadaş, genç yetişkin. Ailesi her konuda destek olmak zorunda değil. Bir yaştan sonra manevi destek daha önemli hale gelir. Bu senaryo arkadaşı biraz daha olgunlaştıracaktır.

25 yaşındayım. Çocuk yapmayı biliyorsan eşek gibi onu dershaneye yazdıracaksın. Bu zihniyet 1980'de kaldı. Her masrafını karşılayacaksın. Ha karsılayamıyor musun? O zaman kafana sıkacaksın. Görüşüm budur.

23 yaşındayım daha ailem bana bir kez olsun eziklik duygusu hissettirmedi sağolsunlar. Aile iyi yapmış demiyorum, alıntıladığın yazıyı bir daha oku bence.

Dershaneye gitmen ve bilgisayar almaman konusunda haklılar. Parana el koyma konusunda haksızlar. Bankaya koy 1 sene faiz yesin. Sınavdan sonra güzel bir bilgisayar al.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…