Bilgisayar yolculukta güvenli bir şekilde nasıl taşınabilir?

442376

Hectopat
Yarın memlekete gideceğiz 1-1.30 saatlik yol var yakın yani. Ekran kartımın kasa ile bağlantılı olan vidası çıkmıyor. Kasayı 1-1.30 saatlik yolda kucağımda taşısam ve ekran kartı takılı olsa (yatay taşıyacağım) ekran kartının slotu kırma gibi bir durumu olur mu?

Yarın memlekete gideceğiz 1-1.30 saatlik yol var yakın yani. Ekran kartımın kasa ile bağlantılı olan vidası çıkmıyor. Kasayı 1-1.30 saatlik yolda kucağımda taşısam ve ekran kartı takılı olsa (yatay taşıyacağım) ekran kartının slotu kırma gibi bir durumu olur mu?
Enerji kablolarını çıkarttıktan sonra vida çıkmıyorsa yatay taşıyacaksan zor bir durum, ani fren v.b fantastik bir şey olmadığı sürece taşırsın.

Bir sorun olacağını zannetmiyorum fakat bence riske girmeyin hocam YouTube'dan video izleyip çıkarabilirsiniz.

Enerji kablolarını çıkarttıktan sonra vida çıkmıyorsa yatay taşıyacaksan zor bir durum, ani fren vb fantastik bir şey olmadığı sürece taşırsın.

Hocam enerji kabloları derken Power suppy'laydan gelen kablolardan bahsediyorsunuz değil mi?

Bir sorun olacağını zannetmiyorum fakat bence riske girmeyin hocam YouTube'dan video izleyip çıkarabilirsiniz.

Hocam çıkmıyor sıkışmış.

Şu an kullandığım 2.el bilgisayarı ekran kartını çıkarmadan kargo ile almıştım, ona rağmen sorun olmamıştı, sende elinde taşıyacağın için sorun olmaz.

Hocam enerji kabloları derken Power suppy'laydan gelen kablolardan bahsediyorsunuz değil mi?

Hocam çıkmıyor sıkışmış.
Evet, fotoğraflayıp işaretle istersen hangi kabloyu taktığını hatırlayamıyor insanlar.

Vida yalama ise kötü, ama çıkmasın yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı