Bilgisayara 2 adet RAM takıldığında açılmaması

Lâqui

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar ben Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum ve PC'de 4 GB RAM var (2x2). Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama bilgisayarımı 64 Bit yaptığımda Windows 7-10 ikisini de denedim 64 Bit olunca açılmıyor. RAM'leri ayrı ayrı taktığım takdirde açılıyor ama aynı anda 2 RAM ile açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben Windows 7 Ultimate 32 Bit kullanıyorum ve PC'de 4 GB RAM var (2x2). Bilgisayarım sorunsuz çalışıyor ama bilgisayarımı 64 Bit yaptığımda Windows 7-10 ikisini de denedim 64 Bit olunca açılmıyor. RAM'leri ayrı ayrı taktığım takdirde açılıyor ama aynı anda 2 RAM ile açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemcinizin modeli ne acaba?

RAM bellekleri tek tek deneyin. Hangisinde sorun olduğunu böylece bulabilirsiniz. Sorunluyu tespit edip o RAM belleği çöpe atmalısınız.

İşlemcinizin modeli ne acaba?
intel q8300
RAM bellekleri tek tek deneyin. Hangisinde sorun olduğunu böylece bulabilirsiniz. Sorunluyu tespit edip o RAM belleği çöpe atmalısınız.
Hocam ramlerin 2 side çalışıyor 32 bit kurulu şuan gayet iyi çalışıyor ama 64 bit kurduğumda 2 ram aynı anda takınca çalışmıyor teker teker takınca çalışıyor ikiside

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı