2 adet kablosuz gamepad ile FC 25, Tekken gibi oyunları oynayabilir miyiz PC'den? Yoksa 1 kablolu 1 kablosuz şeklinde mi satın almam lazım? Ayrıca çoklayıcı falan kullanarak 4 kola kadar çıkarabilir miyim?
2 adet kablosuz gamepad ile FC 25, Tekken gibi oyunları oynayabilir miyiz PC'den? Yoksa 1 kablolu 1 kablosuz şeklinde mi satın almam lazım? Ayrıca çoklayıcı falan kullanarak 4 kola kadar çıkarabilir miyim?
Aygıt yöneticinize girip Bluetooth sekmesinden adaptörünüzü bulun. Özellikler kısmına tıklayıp LMP değerine bakın.@Ar0x Kaç tane kol desteklediğine nasıl bakabilirim?
Aygıt yöneticinize girip Bluetooth sekmesinden adaptörünüzü bulun. Özellikler kısmına tıklayıp LMP değerine bakın.
LMP 14 Bluetooth 6.0, örneğin bendeki LMP 11 Bluetooth 5.2 anlamına gelir internetten bakabilirsiniz.
Bluetooth sürümünüze baktıktan sonra kaç adet aygıtın aynı anda kullanılabileceği verisine de bakabilirsiniz aynı şekilde internetten.
Yok bakılabilecek bir şey olduğunu belirtmek istedim.Birden fazla cihaz bağlanmayan bi' Bluetooth sürümü söylebilir misiniz rica etsem?
Yok bakılabilecek bir şey olduğunu belirtmek istedim.
Çektim hocam sizi mi kıracağım.Tabii belirtebilirsiniz de sanki yanlış bi'şey söylemişim gibi beğenmedim emojisi koymanız saçma olmuş. Bakılacak bir şey olduğunu ben de biliyorum ama gerek yok bakmasına onu söylemek istedim. Her türlü destekliyordur zaten, Acer Nitro 5 sahibi olduğu yazıyor açıklamasında.
Yok hocam sorun yok. Sadece saçma geldiği için söylemek istedim.Çektim hocam sizi mi kıracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.