Bilgisayara 2 tane PS gamepad bağlanabilir mi?

hedefpilotaj

Decapat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum. TP-Link UB500 Bluetooth adaptör aldım ve bir tane de muadil DualShock 4 aldım ancak kardeşimle FIFA 24 oynamak için bir tane de orijinal Sony DualSense almak istiyorum. DS4Windows uygulamasıyla iki kolu da aynı anda Bluetooth üzerinden bilgisayarıma bağlayıp oyun oynayabilir miyim?

Bu soru sizin zevklerinize bağlı, ikisinin tuş dizilimleri farklı. Benim için Xbox 9.nesil daha ergonomik, daha sade. Oyun içi titreşimleri sorunsuz veriyor. DualSenseX programı aracılığıyla titreşimleri sıkıntısız alabilirsiniz fakat adaptive triggers özelliğinin hakkını veremezsiniz. Bu özellik için bazen kabloyla bağlantı isteyebiliyor ya da konsolda çalışmasına rağmen aynı oyunu PC'de oynayınca çalışmayabiliyor.
Hocam zaten bu adaptive triggers özelliği xbox kolunda da yok benim demek istediğim xbox kolunda olan her oyunda titreşim yapma özelliği eğer dualsensede de sorunsuz ve her oyunda aynı şekilde çalışıyorsa gidip daha kötü bi teknoloji olan xbox kolunu alıp bir sürü şarjlı pil, pil şarj cihazı gibi masraflara girmek istemiyorum.

Hocam zaten bu adaptive triggers özelliği xbox kolunda da yok benim demek istediğim xbox kolunda olan her oyunda titreşim yapma özelliği eğer dualsensede de sorunsuz ve her oyunda aynı şekilde çalışıyorsa gidip daha kötü bi teknoloji olan xbox kolunu alıp bir sürü şarjlı pil, pil şarj cihazı gibi masraflara girmek istemiyorum.
Demek istediğinizi anladım, her iki gamepad de sizin ihtiyaçlarınızı karşılar. DualSense özellikle titreşim kısmında tatmin edecektir. Avantajlara ve dezavantajlara iyi bakın yeter.👍

Technopat Haberler

Geri
Yukarı