F Flake Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #11 SerseriGencc dedi: Hocam Kaspersky deneyin sorununuz çözülmezse tekrar konuyu hortlatırsınız. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile hızlı tarama yaptım ve herhangi bir virüs bulunamadı virüsler kesin olarak temizlenmiş midir?
SerseriGencc dedi: Hocam Kaspersky deneyin sorununuz çözülmezse tekrar konuyu hortlatırsınız. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile hızlı tarama yaptım ve herhangi bir virüs bulunamadı virüsler kesin olarak temizlenmiş midir?
SerseriGencc Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 215 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #12 Flake dedi: Kaspersky ile hızlı tarama yaptım ve herhangi bir virüs bulunamadı virüsler kesin olarak temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Etkili bir sonuç için tam tarama yapmalısınız.
Flake dedi: Kaspersky ile hızlı tarama yaptım ve herhangi bir virüs bulunamadı virüsler kesin olarak temizlenmiş midir? Genişletmek için tıkla... Etkili bir sonuç için tam tarama yapmalısınız.
F Flake Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #13 SerseriGencc dedi: Etkili bir sonuç için tam tarama yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Tam taramada yaptım herhangi bir sonuç bulmadı.
SerseriGencc dedi: Etkili bir sonuç için tam tarama yapmalısınız. Genişletmek için tıkla... Tam taramada yaptım herhangi bir sonuç bulmadı.