Bilgisayara 6-7 bin TL verilir mi?

Genelde onalrın çoğu 80 plus zaten kasayla beraber bi yanlışlık olabilirmi acaba.
Buyrun.
Dediğiniz doğru ama plus olan mesh değil mesh olan plus değil :)
Genelde onalrın çoğu 80 plus zaten kasayla beraber bi yanlışlık olabilirmi acaba.
Buyrun.
Sanırım fotodaki sistemi geçen hafta almalıydım. Çünkü 400 tl daha ucuzdu :)

Hocam RAM'leri çift kanal yapmanızı, SSD eğer Adata SU serisi ise başka bir marka, modelle değiştirmenizi öneririm. Ayrıca mağazaların indirim zamanlarına denk getirirseniz sisteminizi daha ucuza satın alabilirsiniz.

Az önce taksitli fiyatını görebilmek adına Sinerjiden liste oluşturdum daha uyguna gelir umuduyla fakat 5800 TL ye denk gelince sildim. Şu an sizin listenize bakınca durum değişiyor, ben monitör olarak 144 HZ Curved bir monitör eklemiştim. Ayrıca belleği 2x8 olacak şekilde revize edin her şeyden önce.

Baktım hocam ama kasa ve psu kaliteli değil.

Link atabilir misin?

Ryzen 2600
Gigabyte B450m S2h
Corsair lpx 1x16gb ram
Baracuda 1tb hdd
Adata 240gb ssd
Aerocool one frost kasa
Aerocool kcas 600w + bronze psu
Philips 24" va panel 75hz 4 ms monitor
Taksitle hepsi 5800'e geliyor.
Kesinlikle ama kesinlikle 1x16GB yerine 2x8GB RAM alın. Çift kanal çalışması düşündüğünüzden çok fark ediyor.

75hz monitör almanı önermem öncelikle bunu belirtiyim, 144hz 1ms 999TL ye almıştım,(75hz tarih oldu artık 200-300tlye 2.elleri var sıfır gibi) arada indirime giriyor hemde kavisli oyuncular için kör diye tabir ettiğimiz cinsten (curved) (link bırakıcam). rx590 iyi bi kart güncel oyunları ultra ayarlarda oynata bilen benimde kullandığım tam bir fiyat performans ürünü. aynı işlemci ve aynı kartı kullanıyorum senin alacağın sistem ile.. Benim aldıgım fiyat monitör hariç 5900 TL civarıydı alalı 3 ay oldu. Ama şu var 12 taksit ile aldım üstüne bide 3 ay sonra ödemeye başlamak için bankadan ileri tarihe yollamıştım. Taksitli fiyatlarda bu durum normal ve alacağın bilgisayar ekran dahil 1000 dolar anca yapıyor dostum yapıcak bir şey yok yani keşke daha ucuzu olsa ama aldıgın fiyat normal yani. Örnek veriyim bi ekran kartı çıkıyor yeni 800 dolara 4.750TL yapıyor hemen ülkemizde ve bu sadece ekran kartı. Normal yani fiyat pahalı degil. Bu arada ram i 2x8 olarak almalısın. Sistem önere bilirim bakarsın kafana uyarsa.

inventus unlost eco ya bak içeriğini değiştir güzel fiyatlar çıkıyor ve asla sorun yaşamazsın sağlam bi firma

tavsiye etttiğim monitör

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı