Bilgisayara 6-7 bin TL verilir mi?

Oyun amaçlı ise bir bilgisayara en fazla o kadar verilir ki 3'e, 4'e de rahatlıkla toplanır.
F/P ürünler ve indirimlerle en az 3-4 yıl götürecek bir bilgisayar toplamak çok zor değil.
İnventus' ta 1350-1400 TL' ye 1660 satıldı.
R5 1600 ya da İ3 9100F taş çatlasın 590 liraya bulunuyor, RAM desen her gün fiyatı düşüyor.

Hocam dedikleriniz iyi güzel ama monitor ve aksesuar derken fiyat iyice artıyor
Kesinlikle ama kesinlikle 1x16GB yerine 2x8GB RAM alın. Çift kanal çalışması düşündüğünüzden çok fark ediyor.
2x8 alsam ilerde 16 gb yeterli gelmeyecektir ben de 1x16 alip 2 sene felan sonra 16 daha eklemeyi düşünüyorum

Son düzenleme:
En uyguna toplamak istiyorsan bütün parçaları tek tek araştırıp nerede ucuz ise oradan almalısın. Hepsini bir yerden almak isteyince kesin bir parça uygun ise diğeri pahalı oluyor. Ayrıca indirimleri takip edip oralardan da uygun olanlarını bulabilirsin.

Büyük çoğunluk 60HZ kullanıyorken sizin 75Hertz tarih oldu demeniz garip

Şu anki kur durumunu göz önüne aldığınızda bizim için yüksek olabilir fakat bunlar artık normal fiyatlar. 1500₺ verip cenevar tabir ettiğimiz bilgisayarlar topladığımız günler geride kaldı. 6 bin ₺ üstelik çevre birimlerini de dahil ettiğiniz zaman gayet makul bence.

Hocam va panel almayı düşünüyorum , 3 ms için va panelden vazgeçmek mantıklı gelmiyor bana
Maalesef öyle
Bana da öyle geliyor ama bazı hazır sistemler gerçekten uygun fiyata bulunuyor. Kendin aynı sistemi o fiyata toplayamiyorsun

Son düzenleme:
işlemci

ekran kartı

anakart

kasa

ssd

ram

power suply

monitör

5 dk ya bu sistemi buldum 6 bin lirayı geçmez ve 2060 var

Dostum üzülerek diyorum ki senin aldığın ürün 700 dolar falan yani fazla değil maalesef doların yüksekliği ve vergiler ile böyle pahalı benim önerim forumdaki arkadaşlardan yardım alarak daha ucuza toplaman . Son çıkan oyunları ultrada oynama gibi bi isteğin yoksa bunu veya daha ucuzunu alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…