Bilgisayara 8.1 64 Bit Nasıl Kurulur?

64 Bit destekliyorsa olur hocam ama dikkat edin, Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde bir hata alırsan forumda bunun için destek alamazsın. Windows 10 kurmanı öneririm.

Ben onun yerinde olsam Win 10'a geçmezdim 32 Bit kullandığına göre tahminimce RAM'ı 4-6 ve 4-6 RAM ile Win 10 pek te iyi değil :D yoksa bende sizin yazdığınızın tıpkısını yazardım.

64 bit destekliyorsa olur hocam ama dikkat edin, Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde bir hata alırsan forumda bunun için destek alamazsın. Windows 10 kurmanı öneririm.
Benim işletim sistemim zaten windows 10 zaten ama 32 bit olarak kullanıyorum ama ben Windows 8.1 64 bit kullanmak istiyorum .
Bildiğim kadarıyla olur
Buradan indirebilirsiniz sonra Rufus programı ile flash a yazdırın CD'den de yapabilirsiniz eğer anakartınız niz UEFI destekliyorsa GPT Win 8.1 kurun.
Anakartımın UEFI desteklediğini nasıl analarım.

Benim işletim sistemim zaten Windows 10 zaten ama 32 Bit olarak kullanıyorum ama ben Windows 8.1 64 Bit kullanmak istiyorum.

Nasıl yapacağınız bilmiyorsanız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ve bu tarz videolar ile yapabilirsiniz ben de Win 8.1 kullanıyorum pişman olmazsanız ama 2023'e kadar pişman olmazsınız. D 2 yıl kullanın öyle sonra PC'yi değiştirin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı