monsterswithwheels
Femtopat
Arkadaşlar, benim bilgisayarımın işlemcisi 64 bit destekliyor ama şu an 32 bit yüklü. Ben Windows 8.1 yüklerken 64 bit kursam olur mu?
64 Bit destekliyorsa olur hocam ama dikkat edin, Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde bir hata alırsan forumda bunun için destek alamazsın. Windows 10 kurmanı öneririm.
64 Bit destekliyorsa olur hocam ama dikkat edin, Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde bir hata alırsan forumda bunun için destek alamazsın. Windows 10 kurmanı öneririm.
Benim işletim sistemim zaten windows 10 zaten ama 32 bit olarak kullanıyorum ama ben Windows 8.1 64 bit kullanmak istiyorum .64 bit destekliyorsa olur hocam ama dikkat edin, Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde bir hata alırsan forumda bunun için destek alamazsın. Windows 10 kurmanı öneririm.
Anakartımın UEFI desteklediğini nasıl analarım.Bildiğim kadarıyla olur
Buradan indirebilirsiniz sonra Rufus programı ile flash a yazdırın CD'den de yapabilirsiniz eğer anakartınız niz UEFI destekliyorsa GPT Win 8.1 kurun.
Abi gerçekten 3 GB ram var çok kasıyor.Ben onun yerinde olsam Win 10'a geçmezdim 32 Bit kullandığına göre tahminimce RAM'ı 4-6 ve 4-6 RAM ile Win 10 pek te iyi değilyoksa bende sizin yazdığınızın tıpkısını yazardım.
Benim işletim sistemim zaten Windows 10 zaten ama 32 Bit olarak kullanıyorum ama ben Windows 8.1 64 Bit kullanmak istiyorum.
Ne alaka? Windows 7 belki, ama 8.1 hala güncel sistem. Yani bilgi kirliliği yapmayın.Windows 7, 8, 8.1 gibi sürümlerde bir hata alırsan forumda bunun için destek alamazsın. Windows 10 kurmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.