Bilgisayara Android 8 işletim sistemi kurulur mu?

ceysat

Megapat
Yer
Azerbaycan Nahcevan
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma Android 8 kursam işletim sistemi olarak PUBG Mobile oynatır mı?
Teorim şudur: Ping azalır ve arada emülatör olmadığından FPS vs. hoş olur ancak tabii burada sistem emülatör algılayamadığı için ban yer miyim bypass gibi? Sonuçta eğer emülatörü algılayamazsa.
Sistem beni mobil olarak algılar bu da sıkıntı bildiğim kadarıyla hemen banlanıyor ayrıca klavye kontrolü.
Nasıl olur?

Saygılarımla Səhram Seyidov.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorularının cevabını bilmiyorum fakat kendin bulabilirsin cevaplarını sanırım deneyerek.

Hocam PUBG Mobile oynamak için resmi emülatör var Gameloop kurabilirsiniz.

Phoenix OS, Prime OS tarzı işletim sistemlerini Windows'un yanına kurarak işinizi görebilir. Bende bir aralar kullandığım için PUBG oynamak istiyorsan aralarında Phoenix OS daha iyi performans veriyor diye hatırlıyorum. Ama sanırım 64 bit olması lazımdı bilgisayarının.

Ayrı bi ssd ye kurucam . Gameloop dan oynamamın nedeni bug çok fazla ayrıca fps gibi performansda düşüşler oluyor bunuda istemiyorum

Hepinizi Teşekkür ederim
Saygılarımla Şəhram Seyidov

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı