Bilgisayara Android kurmak mantıklı mı?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilindiği üzere bliss OS, Android X86 gibi projeler var. Ben bilgisayarıma Android kurmak istiyorum. Oyunları, Android uygulamalarını falan kasmadan açmak için. Sizce mantıklı mı? Windows'un yanına Dual boot mu yapayım? Yoksa tüm diski biçimlendirip Windows'u silerek mi kurayım?

Yok Windows'u silme derim yedekte kalsın ve silersen orijinal Windows'unu kaybedersin.
Tavsiyem Dual boot yap eğer bir sorun yaşarsan Windows'a geri dönersin.

Gereksiz olur. Emülatör kullan daha iyi. Öbür türlü çok uğraşırsınız kurmak için. Kurulur mu kurulur. Ama siz istediğinizi bulur musunuz onu bilemem.

Onları bir ara denedim ama mutlaka sorun çıkıyor.
Özellikle oyunlarda sorun oluyor.
Ya fare çalışmıyor ya klavye bir şey mutlaka çalışmıyor.

Chrome OS olayını araştır. İçinde Android uygulamalarını kullanıyorsun ve Linux tabanlı.
Üstelik Steam'de var.

Bence ilk önce Dual boot yap. Beğenirsen diski biçimlendirip kurarsın. Ama önce bir dene.

Hepinize cevaplarınız için çok teşekkürler. Hemen yazmışsınız. Haklısınız. Az önce Android X86'yı VirtualBox'a kurdum. Ama çoğu özellik çalışmıyor. Galeri durdu gibi hatalar aldım. Ondan dolayı vazgeçtim.

Dostum Remix OS var istersen onu dene, olmazsa eğer windows bilgisayarına MSİ App Player yükle daha az CPU harcar.
RemixOS: Remix OS - The Future of Android PC is now on Android Marshmallow
MSİ App Player: MSI App Player x BlueStacks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…