Bilgisayara Android kurmak mantıklı mı?

Arkadaşlar bilindiği üzere bliss OS, Android X86 gibi projeler var. Ben bilgisayarıma Android kurmak istiyorum. Oyunları, Android uygulamalarını falan kasmadan açmak için. Sizce mantıklı mı? Windows'un yanına Dual boot mu yapayım? Yoksa tüm diski biçimlendirip Windows'u silerek mi kurayım?

Bliss OS ağ driver'ında sıkıntı yaratıyor kullanmanızı önermem Google Play'de stabil çalışmıyor.

Hayır mantıklı değil tam performans alamazsın, emülatör ile kullan daha iyi FPS alırsın
Benimki de HP Laptop. Evet olur. (Tüm forum üyeleri üstünden gülüyor dostum! Bilgisayar markası ile alakası yok haberin olsun.)

Ama özel MSI üretimi kartlar olmadığı için öyle rahat kontrol edemeyebilirsin, onun yüzünden önerilmiyor

Son düzenleme:
Çok eski bir bilgisayarsa Android kurabilirsiniz 2010 çıkışlı bir pcyse indirebilirsiniz ama bilgisayarınız iyiyse kurmayın.

Çok eski bir bilgisayarsa Android kurabilirsiniz 2010 çıkışlı bir pcyse indirebilirsiniz ama bilgisayarınız iyiyse kurmayın.
Eski bilgisayarlara da kurulması doğru değil HDD ile Android stabil çalışmıyor en mantıklısı güzel bir linux dağıtımı.
Hocam 5 ay önceki konuyu da hortlattınız.

Eski bilgisayarlara da kurulması doğru değil HDD ile Android stabil çalışmıyor en mantıklısı güzel bir Linux dağıtımı.
hocam 5 ay önceki konuyu da hortlattınız.

Linux kurmak hiç aklıma gelmedi aklımda bir ChromeOS geçtide onu söylemedim dediğiniz gibi en iyisi Linux kurmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı