Çözüldü Bilgisayara atılan reset sonrası klavye ve mouse çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whoisbulut

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün bilgisayara ayarlardan reset attım ve açılınca klavye, mouse çalışmamaya başladı. Bazı çözümlere baktım, flash bellek falan diyor, bende yok. Başka klavye diyorlar, klavyem çalışıyor, onda da sıkıntı yok aslında ama bir türlü çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarı güvenli mod üstünden çalıştırabilirseniz orada yapabilirsiniz, ekstra bir klavye kullanmanız muhtemelen şart.

Güvenli moda girmek için F4 ya da 4 basin diyor basiyorum olmuyor.

Bilgisayarı güvenli mod üstünden çalıştırabilirseniz orada yapabilirsiniz, ekstra bir klavye kullanmanız muhtemelen şart.

Güvenli moda soktum orada da çalışmıyor klavye mouse.

Arkadaşlar USB ile düzgün format attim düzeldi.
USB portları çalışıyor mu?

Merhaba, ben bugün bilgisayara ayarlardan reset attım ve açılınca klavye, mouse çalışmamaya başladı. Bazı çözümlere baktım, flash bellek falan diyor, bende yok. Başka klavye diyorlar, klavyem çalışıyor, onda da sıkıntı yok aslında ama bir türlü çözemedim.

Şu an bilgisayar Windows kurulum aşamasında mı?

Eğer normalde çalışan mouse ve klavye taktığınızda çalışmıyorsa. Mouse veya klavyenin ışığı varsa ve yanmıyorsa sürücü ile alakalı olabilir.

Aygıt yöneticisini açın, Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicilerinde klavyeyi taktığınızda cihaz geliyorsa o cihazı kaldırın, boş bir alana sağ tıklayıp Donanım değişikliklerini tara diyin.
bunlari klavye mouse calismadan nasil yapicam?

Şu an bilgisayar Windows kurulum aşamasında mı?

Eğer normalde çalışan mouse ve klavye taktığınızda çalışmıyorsa. Mouse veya klavyenin ışığı varsa ve yanmıyorsa sürücü ile alakalı olabilir.

Işıklari yaniyor

Güvenli moda girmek için F4 ya da 4 basin diyor basiyorum olmuyor.

Güvenli moda soktum orada da çalışmıyor klavye mouse.

Arkadaşlar USB ile düzgün format attim düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı