Bilgisayara az miktarda soğuk kahve döküldü

marlng

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, dün akşam saatlerinde bilgisayara CTRL tarafından az miktarda soğuk kahve döküldü fişi çektim bataryayı çıkardım ters çevirip bekledim. Sabaha kadar şu an bir sorun yok gibi sadece bilgisayarda kahve kokusu var bir sorun olur mu? Kahve şekerliydi ama az miktarda döküldü.

Bilgisayar Monster v12.3

Abra a5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarja sakın takmayın hocam oksitlenme olur içindeki sıvıyı çıkarmadıkça emin olmadan sakın şarja takmayın.

Hocam CTRL tarafında hangi parça var tam olarak ve diğer parçalara gelmiş olma ihtimali var mıdır?

Hocam PC de herhangi bir sıvı kalmadı kesinlike hiçbir sıkıntısı olmadan çalışıyor ne ses çıkarıyor ne de başka bir şey oluyor cihazın dökülen tarafında bir parça yok sanırsam sınavlarım bittikten sonra göndermeyi zaten düşünüyorum dayanır mı o zamana kadar dikkatli kullanırsam?

Ve anakarta temas ettiğini düşünmüyorum çünkü hızlı bir şekilde ters çevirdim ve bilgisayarda çok fazla sayıda delik var en kötü akıp gitmiştir diye düşünüyorum.

Bilgisayarın klavyesinde de bir sorun yok sıkıntısız çalışıyor.

Selam arkadaşlar, dün akşam saatlerinde bilgisayara CTRL tarafından az miktarda soğuk kahve döküldü fişi çektim bataryayı çıkardım ters çevirip bekledim. Sabaha kadar şu an bir sorun yok gibi sadece bilgisayarda kahve kokusu var bir sorun olur mu? Kahve şekerliydi ama az miktarda döküldü.

Bilgisayar Monster v12.3

Abra a5.

Benim bilgisayar gece çatıdan su sızmış sırılsıklam olmuştu sabah kalaktım bütün tuşlar su içindeydi hemen bilgisayarı yan dikey hale getirdim bekledim 2 3 saat sonra içini açtım sular kurumuş ama toz yapmışlar sonra onları temizledim şu anda hala o PC'yi kullanıyorum belki de bilgisayarı çalıştırmayı deneseydim o anda...

Benim bilgisayar gece çatıdan su sızmış sırılsıklam olmuştu sabah kalaktım bütün tuşlar su içindeydi hemen bilgisayarı yan dikey hale getirdim bekledim 2 3 saat sonra içini açtım sular kurumuş ama toz yapmışlar sonra onları temizledim şu anda hala o PC'yi kullanıyorum belki de bilgisayarı çalıştırmayı deneseydim o anda...

Eskiden de yaşadım çay dökülme vakası ve bayağı da bir video izlemiştim o yüzden biliyordum ne olacağını biteceğini çay dökülmesinde yoğun şekilde dökülmüştü ama çalışıyordu en son hatırladığımda direk şarjdan çıkarıp PC'yi kapattım peçeteyle temizledim ilk PC'nin klavye yerini sonra ters çevirdim bataryayı çıkardım ileri günlerde sorun çıkaracağını pek sanmıyorum sizin de fikirlerinizi görmek istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı