Bilgisayara Birisi Bağlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlattıkları saçma da olsa eğer hedef kişi isen bunu gerçekleştirebilirler. Telefon numaranı modem arayüzü veya SM ile kolayca bulabilirler. Senin format attığın medyaya zararlı enjekte edip Windows kurulumundan sonra da videolu ekranı başlatabilirler.

Mutfaktaki cam sesi olayı da pcden gelmiş olabilir veya dış ortamdan gelebilir. Hatta evine gizlice girip mutfaktaki bir yere hoparlör bile yerleştirmiş olabilirler.

Bunlar olası durum. Fakat işi cine periye vurman aklı selim bir davranış değil. Bu yüzden ya trollsün ya da cahil.
 
Arkadaşlar sizlerinde dediği gibi bu hesap benim değildi. Yani bu konuyu açtığında 1 mesajı vardı ve yeni üye olmuştu. Bu hesap kardeşim adına onun e-postasından açılmış ve kendi kendine böyle bir konu açılmış. Öncelikle herkesten böyle bir durumdan ötürü özür diliyorum. Kardeşimin adına bir hesap açılınca da benim hesapla bu hesabı birleştirmiş sağ olsun adminimiz. Yaklaşık 5 gündür de hem yanlış noktalama işareti kullanmaktan hemde çoklu üyelikten banlı olduğum için sizlere cevap veremedim. Benim şu anda yalan söylediğimi düşünen arkadaşlar olabilir ama her şeyim üzerine yemin ederim ki bu konuyu ben açmadım yetkililerden ricam bu konuyu silmeleri. Ayrıca bundan önceki attığım mesajlara ve açtığım konulara bakarsanız troll olmadığımı anlarsınız ne diye böyle saçma sapan bir konu açayım. Birde yetkililerden birisi rica ediyorum benim eski hesabımı bana geri verin :) Bu birleştirilen hesapları ayırmanın bir yolu yokmu gözünüzü seveyim ya. Diğer hesabı silin gitsin.
 
Kasayı açıp içinde 3 harfli bio-donanım varmı bakarmısın ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı