Çözüldü Bilgisayara bulaşan virüs formatsız nasıl temizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efe Kaval

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah yabancı siteden bir dosya indirdim ve indirirken Google açılıp kapandı orada şüphelenmiştim, birkaç saat sonra Instagram hesabım kapanmış ve Google hesabımdan çıkış yapılmıştı. Google hesabıma tekrar girebilirim ama Instagram hesabına hala giremiyorum. Ayrıca Görev Yöneticisi'ni açınca CPU usage %80'lerden %10'lara düşüyor virüsle ilgisi var mı bilmiyorum. Bilgisayarda yavaşlamalar oldu ve C diski aniden doldu. Format atmak istemiyorum, çözümünü bilen var mıdır?

Çözüm
Kaspersky ile tam tarama yapın, bir şey çıkarsa silin. Bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin, 2 aşamalı doğrulama açın. Eğer yine virüs gitmez ise en iyisi USB ile temiz format.
Kaspersky ile tam tarama yapın, bir şey çıkarsa silin. Bütün hesaplarınızın şifrelerini değiştirin, 2 aşamalı doğrulama açın. Eğer yine virüs gitmez ise en iyisi USB ile temiz format.

Çözüm
Kaspersky ücretsiz nerden indirebilirim? Gezginlerden indirmeyi denedim fakat lisans hatası verdi ve giremedim. Bu arada restart attım ve C diski 40 gb boşalmış.

Kaspersky ücretsiz nerden indirebilirim? Gezginlerden indirmeyi denedim fakat lisans hatası verdi ve giremedim. Bu arada restart attım ve C diski 40 gb boşalmış.
Buyurun.

Kullandığınız tarayıcıyı silip ya da sıfırlayıp, bu sorunu yaşadığınızda kullandığınız tarayıcıda kayıtlı olan tüm şifreleri güvenli bir cihazda değiştirmenizi tavsiye ederim. Bu bir tarayıcı virüsü anladığım kadarıyla.
Tarayıcı virüsü disk doldurabilir mi? Ayrıca kredi kartı gibi bilgilere erişmiş olabilir mi?

Bu sabah yabancı siteden bir dosya indirdim ve indirirken Google açılıp kapandı orada şüphelenmiştim, birkaç saat sonra Instagram hesabım kapanmış ve Google hesabımdan çıkış yapılmıştı. Google hesabıma tekrar girebilirim ama Instagram hesabına hala giremiyorum. Ayrıca Görev Yöneticisi'ni açınca CPU usage %80'lerden %10'lara düşüyor virüsle ilgisi var mı bilmiyorum. Bilgisayarda yavaşlamalar oldu ve C diski aniden doldu. Format atmak istemiyorum, çözümünü bilen var mıdır?
2FA açık olmasına rağmen mı kaybettiniz birde nerde ne indirmiştiniz merak ettim.

2 aşamalı doğrulamayı kastediyorsanız açık olduğundan emin değilim. Yabancı bir siteden yazı fontu indirmeye çalışmıştım ve acelem vardı hemen denedim çok bakmadım.
Dosyayı paylaşma gibi durumunuz var mı kodlar nasıl yazılmış merak ettim. 2 aşamalıyı açın ve bütün şifrelerinizi değiştirmenizi öneririm birde tabii ki format bilgisayarınıza da telefonunuzu bağlamayın sakın telefona da bulaşmasın geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı