Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 6 Ekim 2019 #21 bilinçli pars dedi: Herkes, virüs bulaştığı zaman bilgisayarına format atacak olsaydı buranın ne anlamı kalırdı? Genişletmek için tıkla... Tamamda arkadaş bir bilgi vermemiş ki ben ondan bahsediyorum.
bilinçli pars dedi: Herkes, virüs bulaştığı zaman bilgisayarına format atacak olsaydı buranın ne anlamı kalırdı? Genişletmek için tıkla... Tamamda arkadaş bir bilgi vermemiş ki ben ondan bahsediyorum.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2019 #22 UTKU123161 dedi: Virüs programları virüs buluyor siliyorum ama geçmiyor. Format atmamı da engelliyor. BIOS'dan format atmayı da bilmiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Eset SysRescue adli Linux tabanlı korumayı indirin ve tarama yapın silmez ise gelin yapıştırın bana bir tane.
UTKU123161 dedi: Virüs programları virüs buluyor siliyorum ama geçmiyor. Format atmamı da engelliyor. BIOS'dan format atmayı da bilmiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Eset SysRescue adli Linux tabanlı korumayı indirin ve tarama yapın silmez ise gelin yapıştırın bana bir tane.