Malwarebytes ten bahsediyorum. Yani farklı kötü amaçlı yazılımları temizleyen program lazım Kaspersky ve defender antivirüs onu bende biliyorum ancak en hızlısı malwarebytes.
Umarım rekabetçi oyunlarda hile yapmıyorsunuzdur.
Öncelikle DLL inject adında belli olduğu gibi sizin yapamadığınız bir işlemi trojan yapıyor haliyle virüs olarak geçiyor normalde bu virüs değil ancak eğer virüs belirtileri varsa format atın.
Umarım rekabetçi oyunlarda hile yapmıyorsunuzdur.
Öncelikle DLL inject adında belli olduğu gibi sizin yapamadığınız bir işlemi trojan yapıyor haliyle virüs olarak geçiyor normalde bu virüs değil ancak eğer virüs belirtileri varsa format atın.
Format atamam bilgisayarımın icin çok önemli şeyler var ama DLL inject olsa RAM'imin %90'nı kullanmazdı diye düşünüyorum çünkü şu an sadece Chrome açık %87 CPU %90 RAM kullanılıyor oda sistem kesintileri gözüküyor
Format atamam bilgisayarımın icin çok önemli şeyler var ama DLL inject olsa RAM'imin %90'nı kullanmazdı diye düşünüyorum çünkü şu an sadece Chrome açık %87 CPU %90 RAM kullanılıyor oda sistem kesintileri gözüküyor.
Format atamam bilgisayarımın icin çok önemli şeyler var ama DLL inject olsa RAM'imin %90'nı kullanmazdı diye düşünüyorum çünkü şu an sadece Chrome açık %87 CPU %90 RAM kullanılıyor oda sistem kesintileri gözüküyor
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Görev Yöneticisi'nden raminizin üstüne bir kere tıklayın en çok kullanan programı gösterecek ona sağ tık yapıp görevi sonlandır deyin aynı işlemi bütün çok kullanılan bileşenlere yapın.