Kayra342727
Hectopat
Fotoğraftaki malwarebytes uyarısı uygulama indirdikten sonra geldiyse algılamış.Malwarebytes'ın algıladığını sanmıyorum.
Fotoğraftaki malwarebytes uyarısı uygulama indirdikten sonra geldiyse algılamış.Malwarebytes'ın algıladığını sanmıyorum.
Karantinada ne var ne yok sildim ama virüs taramasında bu uygulamayı bulmadı. Yani onu karantinaya atamadı o yüzden. Çünkü ondan önce windows defender attı. Windows Defender'ın karantinası var mıydı?Fotoğraftaki malwarebytes uyarısı uygulama indirdikten sonra geldiyse algılamış.
Virüs ve tehdit koruma kısmından görebilirsin.Karantinada ne var ne yok sildim ama virüs taramasında bu uygulamayı bulmadı. Yani onu karantinaya atamadı o yüzden. Çünkü ondan önce windows defender attı. Windows Defender'ın karantinası var mıydı?
Sildim hepsini de. Bu uyarıyı nasıl engelleyeceğim? VirusTotal'in behavior kısmına bir bakıp bitdefender yükleyeceğim az sonraVirüs ve tehdit koruma kısmından görebilirsin.
{"wscript_exe": "\"C:\\Users\\Bruno\\AppData\\Local\\UVyeDXeN\\PtAgeUzHvfMMaam.exe\" \"kvbtEcvExrGkIQb\""} Behaviorda bu vardı ve tam dediği konumda dosyaları oluşturmuş. Malwarebytes bunları nasıl göremiyor?Sildim hepsini de. Bu uyarıyı nasıl engelleyeceğim? VirusTotal'in behavior kısmına bir bakıp bitdefender yükleyeceğim az sonra
Virustotal genel olarak başka bir konuda bir kullanıcı dediğine göre virustotal her zaman gerçek göstermez kullanıcı yorumlarına göre troll olabilir diyordu. Defender falan uyarı verebilir. Benim indirdiğim ders programı için de vardı Kaspersky, Bitdefender, Malwarebytes antivirüslerine bakın bir de.
Behaviora baktım hiç iyi şeyler görmedim maalesef. Bitdefender kuruyorum.Virustotal genel olarak başka bir konuda bir kullanıcı dediğine göre virustotal her zaman gerçek göstermez kullanıcı yorumlarına göre troll olabilir diyordu. Defender falan uyarı verebilir. Benim indirdiğim ders programı için de vardı Kaspersky, Bitdefender, Malwarebytes antivirüslerine bakın bir de.
KRD ile temizleme yapın, olmazsa tek çare format atmak. Sistemde alışveriş, E-devlet işlemi falan da yapmayın.
Sonuç yok. Bulamadım diyor.Kaspersky Rescue Disk?
KRD Boot edemeyince açılmaz mıydı bir tek? Ayrıca bitdefender da malwarebytes da virüs yok diyor. sfc dism online falan deniyorum şu anda. Az sonra MRT açacağım.Kaspersky Rescue Disk?
Sonuç yok. Bulamadım diyor.
Hocam indirdiğiniz yerin linkini atabilir misiniz?Kaspersky Rescue Disk?
Sonuç yok. Bulamadım diyor.
KRD Boot edemeyince açılmaz mıydı bir tek? Ayrıca bitdefender da malwarebytes da virüs yok diyor. sfc dism online falan deniyorum şu anda. Az sonra MRT açacağım.
Hocam github'dan indirdim GITHUB VERIFEDHocam indirdiğiniz yerin linkini atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.