Bilgisayara bulaşan virüsü temizleme

Şöyle bir şey ben Discord Google gibi şeylerin şifresini değiştirmiştim. Steam hariç Steam aklımdan çıktı. Sonra Kaspersky tarama yaptı ve 3 4 tane virüs sildim. Şifreyi değiştirdiğim hesaplarıma girmemişler. Sadece Steam. Virüs gitmiş olabilir mi?
Bir de dosyaları HDD'ye aktarsam virüs oraya da bulaşır mı?
Virüsün silindiğinden emin olmak isterseniz arada sırada kullanın. Sisteminizde bir kenarda bulunsun. Tam temizlik için arada sırada çalıştırın. Yüklemeye gerek kalmadan kullanılıyor. Harika programdır.

Virüsün silindiğinden emin olmak isterseniz arada sırada kullanın. Sisteminizde bir kenarda bulunsun. Tam temizlik için arada sırada çalıştırın. Yüklemeye gerek kalmadan kullanılıyor. Harika programdır.

BitDefender motoru kullanan Emsisoft yerine Kaspersky virüs removel tool ve Malwarebytes 2'li si tercih edilebilir. Bende hepsi var o başka tabii.

BitDefender motoru kullanan Emsisoft yerine Kaspersky virüs removel tool ve Malwarebytes 2'li si tercih edilebilir. Bende hepsi var o başka tabii.
Güzel fikriniz için teşekkür ederim. Evet kombinasyon iyidir. G DATA + Emsisoft gibi veya sizin dediğiniz kombinasyon gibi. Gerçi G DATA da aynı yolun yolcusu sayılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı