Crack'ten bulaşan virüsü temizleme

• Konuyu başlatan Zel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.960

Zel

Hectopat
Yer
/POC/
Arkadaşlar ben bi tane crack dosya indirdim ve virüs bılaştı bana. İlk başta hiçbir şey açamıyordum sonra Edge'yi açtım ve sırasıyla Kaspersky, Bitdefender, Hitmanpro, Malwarebytes, Eset indirdim.

"Kaspersky'de 49'a yakın virüs sildi, ilk başta Kaspersky denedim", Bitdefender 0 virüs sildi. 2 inci Bitdefender de tarama yaptım "Malwarebytes 3 üncü şekilde denedim tam tamına 57 virüs daha sildi pop olarak.

Hitman Pro'da ise taradım, cookieleri hedef tuttu, hepsi de saçma sitelerdi ama anahtarım yoktu silemedim =( Şimdi sizce silinmiştir değil mi? Başka bildiğiniz anti virüs varsa yazarsanız onla da tarayayım. Ayrıca resimler feedback diye bir yer var arkadaşlar oraya da daha demin bir şeyler yazıyordum. Bi tane resim kaydetti resimler\feedback. Eset'te de 1 virüs buldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Combofix ile çok sorun çözdüm ama hep son çarem idi. Virüs hakkında bilgi olmadan net bir program önermek zor ancak combofix deneyin bence.

Bunları da bırakayım.

Ne kadar temizlerseniz temizleyin bi yerlerde kalmış olabilir programların atladığı. Kesin kafam rahat olsun diyorsanız temiz kurulumdur çözümü.

Direk format at bu kadar azla virüsü temizlemen zor, bir uygulama bir virüsü siler ama hepsini değil. Bir de güvenli crack arıyorsan zona kullan.

Başka bildiğiniz antivirüs varsa yazarsanız onla da tarayayım.
Çok antivirüs yüklemek ile zararlı silinmez. Sistemin içine edersin.
Kaspersky'de 49'a yakın virüs sildi, ilk başta Kaspersky denedim",
Virüs girdikten sonra çözüm aranmaz, girmeden önce önlem alınır.
Şimdi sizce silinmiştir değil mi?
Antivirüslerde zararlı uyarısı vermiyor, raporları düzeldi yönündeyse başka şeye gerek yok. Sildi dediğin zararlıların log kayıtlarını bile paylaşmamışsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı