Bilgisayara Custom Windows kurulumu sonrası sürekli olarak kendini yeniden başlatıyor

saeyzz

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston 1600 Mhz DDR3
SSD veya HDD modeli
Toshiba 500 GB
Ekran kartı
GTX 750 TI
Anakart
Gigabyte GA-H61M-S2PV DDR3
İşlemci
i5 3470
İşlemci ısınma sorunu olmadığını düşünüyorum. Windows kurulumunda kapanma olmadı. Ardından yeniden başlatınca tekrar USB boot yapması sebebiyle kapattım. Ardından açmaya çalıştığımda BIOS ekranına bile gelmeden kendini yeniden başlatıyor. Bazen 1 bip sesi gelip BIOS ekranına giriş yapacakken tekrar kapanıyor. BIOS pilini çıkarıp takmayı denedim. Statik elektrik atmayı denedim. Hard diski çıkarıp çalıştırmayı denedim.

Hazırda Windows USB var fakat BIOS ekranına girmeden nasıl boot edebilirim?

BIOS'a giremediğiniz yazısını görmemişim. Kusuruma bakmayın. PC açılırken F12 tuşunu spamladığınızda boot menüsüne gelmeli ayrıca BIOS'a girmemesi de bir sorun gibi PC'ye güç gelmez iken CMOS pilini çıkartıp 10 dk kadar bekledikten sonra tekrar takar mısınız?

BIOS'a giremediğiniz yazısını görmemişim. Kusuruma bakmayın. PC açılırken F12 tuşunu spamladığınızda boot menüsüne gelmeli ayrıca BIOS'a girmemesi de bir sorun gibi PC'ye güç gelmez iken CMOS pilini çıkartıp 10 dk kadar bekledikten sonra tekrar takar mısınız?

Jumper ile de denedim pilini çıkartıp da denedim işe yaramadı.

Farklı anakarta sahip değilim ama BIOS yükleniyorsa ve hep aynı süreçte kapanıyorsa sorunun güç kaynağında olması gerekmez mi?

BIOS'a giremediğini söylemiştiniz. Ayrıca süreç tekrarlaması PSU sorunu olduğunu göstermez ki 1 kısa bip sesi aldığınızı söylemiştiniz ve tek RAM ile deneyince sesin gittiğini tahminim anakartın arızalı olduğu yönünde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı