Bilgisayara DDR4 RAM taktıktan sonra açılmıyor

twixx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: intel i5 10400f

ram: 16+16 xpg d10 3200 mhz ram

ekran kartı: MSİ rx5600xt gaming mx 6 gb 192 bit

depolama: 500 GB M2 SSD +2 TB hardisk

psu: 700 wat rush Güç Kaynagı
PC'ye RAM takınca ekran açılamama durumu DDR4.

İnternet kafeden RAM aldım 8 GB 2400 MHz ama anakart çalışıyor ve ekran gelmiyor. Anakart modelim H410M V3 Gigabyte. Yardım edin, adama RAM'i bugün geri verdim. RAM'i ucuza veriyor diye aldım geri verdim, eger çözüm bulursanız RAM'ı geri alabilecegim.

PC'ye RAM takınca ekran açılamama durumu DDR4.

İnternet kafeden RAM aldım 8 GB 2400 MHz ama anakart çalışıyor ve ekran gelmiyor. Anakart modelim H410M V3 Gigabyte. Yardım edin, adama RAM'i bugün geri verdim. RAM'i ucuza veriyor diye aldım geri verdim, eger çözüm bulursanız RAM'ı geri alabilecegim.
İnternet kafelere güvenmeyin hocam, zaten hepsi kullanılmış hasarlı eşyaları elden çıkarmak istediği için ucuza veriyor. Gidip dükkanda denettirin bir de.

İnternet kafelere güvenmeyin hocam, zaten hepsi kullanılmış hasarlı eşyaları elden çıkarmak istediği için ucuza veriyor. Gidip dükkanda denettirin bir de.

Yaptık abiyle o sistemde açılıyor hemde benim anakartın seviyesinden düşük bir ankarta açılıyor.

Benim anakartı bir inceleseniz hangi RAM'lar uyar benim aldıgım 2400 MHz'di.

Kafeden aldığın RAM de çalışıyorsa o zaman senin RAM ile uyumsuz demektir. RAM'in CL ve MHz değerlerinin aynısı olan bir tane bulman lazım.

Hayır ekran yine gelmedi internet cafdekini takınca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı