Zararlı yazılımlardan korunmak için kurmayı düşünüyorsan DeepFreeze aşabilen zararlılar var. Bu amaçla kuracaksan güncel ve güçlü bir AV ve sadece tarama amaçlı kullanmak üzere MBAM, Zemana veya EEK gibi bir araç kurman bundan daha iyi olacaktır. Sırf bilgisayardaki değişiklikler kapatıp açmadan sonra gitsin diye kuracaksan kurabilirsin elbette.
Zararlı yazılımlardan korunmak için kurmayı düşünüyorsan DeepFreeze aşabilen zararlılar var. Bu amaçla kuracaksan güncel ve güçlü bir AV kurman bundan daha iyi olacaktır. Sırf bilgisayardaki değişiklikler kapatıp açmadan sonra gitsin diye kuracaksan kurabilirsin elbette.
Evet doğru duymuştum. Yalnızca Yerel disk C: uyguluyorum, gerekli kurulum ihtiyaçlarımı o anlık yapıyorum İDM vs. gibi indirdiklerimde yerel disk D: de kalıyor.
Zararlı yazılımlardan korunmak için kurmayı düşünüyorsan DeepFreeze aşabilen zararlılar var. Bu amaçla kuracaksan güncel ve güçlü bir AV ve sadece tarama amaçlı kullanmak üzere MBAM, Zemana veya EEK gibi bir araç kurman bundan daha iyi olacaktır. Sırf bilgisayardaki değişiklikler kapatıp açmadan sonra gitsin diye kuracaksan kurabilirsin elbette.