Bilgisayara erişimi olan kişi nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 981
J

Jira'nın süper çakması 3T

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün bilgsayarımdan bir şeyler bakıyordum. Sonra bir ses geldi burun çekme sesi gibi ama bu ses 3 dakika sürdü. Arkada bir şey açık değildi. Sonra bilgisayarı yeniden başlattım 4 tane virüs programı ile tarattım ve hiçbir şey çıkmadı. Sizce ne sesi bu?
Norton Power eraser.
Kasper SKY Security Cloud.
Trojan remover.
Hitmanpro.

Bana konu biraz fake gibi gelse de cevaplayacağım. Malwarebytes anti-malware ile tam tarama yapabilir misiniz? Eğer sonuç vermezse Kaspersky virus removal tool ve Kaspersky rescue disk ile tarama yapın.

Hocam diğer programlar ile tarattım onlar yetmez mi?

Bilgisayarınıza giren kişi sesini size vermeyecek kadar beyin sahibidir. Ses gelirken bilgisayarın sesini kapatıp açmayı denediniz mi? Muhtemelen üst/alt kattan geldi.

Bir dip ses ile burun çekme sesi geldi dip ses aynı mikrofon ile kayıt alırken ki oluşan ses gibiydi ve maalesef sesi açıp kapatmadım ama ses düzeyi karıştırıcısından hiçbir şey de ses dalgası yoktu.

Burun çekme sesi mi? :D.
fanlara belki bir şey sıkışmıştır ne bu panik :D.
hoparlör veya kulaklıkdan geldiğine emin misin?

Fanlarda bir şey yok dediğim gibi yeniden başlatınca ses gelmedi ama yine ufak bir ses geldi PC açıldıktan sonra.
Whatsapp açık kalmıştır.
Kullanmıyorum.

Bir dip ses ile burun çekme sesi geldi dip ses aynı mikrofon ile kayıt alırken ki oluşan ses gibiydi ve maalesef sesi açıp kapatmadım ama ses düzeyi karıştırıcısından hiçbir şey de ses dalgası yoktu.

Fanlarda bir şey yok dediğim gibi yeniden başlatınca ses gelmedi ama yine ufak bir ses geldi PC açıldıktan sonra.

Kullanmıyorum.
be cool bro. bişey olmaz. yüksek ihtimal bir sebepten dolayı mikrafonundan gelen veri çıkış aygıtna yöneldi. sende kendi sesini duydun

Yetmez, nedeni ise Malwarebytes'ın anti-malware olması ve bu yüzden daha sık güncellenen daha büyük bir veritabanına sahip olmasıdır. Kaspersky Rescue Disk ile taratın dememin sebebi ise Windows aktif değilken zararlı yazılımı bulmaya çalışmanızdı.

Jira'nın süper çakması 3T, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı