Bilgisayara Ethernet kablosu takılı ama internet yok

mertix411903

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartını, RAM'i, ve diğer parçaları kasadan çıkarttım. Ön panelde fan eklemeyi planlamıştım, ancak fanlar sığmadı. Orijinal duruma geri dönmeye karar verdim. Parçaları tekrar takarken, bilgisayarı açtığımda internet bağlantısı olmadığını fark ettim. Ekran kartının sıcaklığı artmıştı. Sorunu çözmeye çalıştım ve bilgisayarın bazı kısımlarına bakarak sorunu bulmaya çalıştım.

Parçaları tekrar takarken, internet sorununu çözmek adına birkaç deneme yaptım. Ancak, internet bağlantısı bir süre sonra tekrar kayboldu. Ekran kartının durumunu kontrol ettim ve kartı bir daha çıkartıp takmayı düşündüm. Ayrıca, RAM'leri yer değiştirdim. İnternet bağlantısı tekrar geldi, ancak kısa bir süre sonra tekrar kayboldu. Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ağ bağdaştırıcılarında görünmüyor ve internet yok.

Eskiden bilgisayarım açıkken ekran kartını ve anakartın çevresini temizlerken bir sorun yaşamamıştım. Ancak şimdi, internet bağlantısının kopması gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Yeniden başlatma işlemi bile düzeltemiyor. Sorunun nedeniyle ilgili çözüm bulmak için internet üzerinde araştırma yapıyorum, ancak bir çözüm bulamıyorum.

Ekran kartını neden sürekli çıkarttığımı soracak olursanız, kartın aşırı ısındığını düşünüyorum. Ancak, işlemi tekrarladığımda düzeldi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı