Bilgisayara flash bellekten virüs bulaştı

Wanhedaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
Msi B650M Anakart
4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı
32 GB Ram
2Tb m.2 SSD
Windows 11 Pro işletim sistemi
Flash bellek uzun süre boyunca takılıydı, herhangi bir hata almadım ancak Windows Defender sonra şöyle bir uyarı verdi.

rhtdthdhdh.png

Virüsü kaldırmasını seçip Kaspersky ile tam tarama mrt ile ayrı tam tarama yaptım, sonuçlar temiz çıktı. Herhangi bir problem yaşar mıyım ileride?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sorun yok gibi. Bulmuş ve temizlemiş.
Kişisel meraktan soruyorum. Hangi Windows versiyonu kullanıyorsun?

Flash bellek uzun süre boyunca takılıydı, herhangi bir hata almadım ancak Windows Defender sonra şöyle bir uyarı verdi.

Eki Görüntüle 2324192

Virüsü kaldırmasını seçip Kaspersky ile tam tarama mrt ile ayrı tam tarama yaptım, sonuçlar temiz çıktı. Herhangi bir problem yaşar mıyım ileride?

Kaspersky veya bildiğiniz bir antivirüs programı kurup taktığınız flashları taratın.

Bence sorun yok gibi. Bulmuş ve temizlemiş.
Kişisel meraktan soruyorum. Hangi Windows versiyonu kullanıyorsun?
Windows 10 pro kullanıyorum

Kaspersky veya bildiğiniz bir antivirüs programı kurup taktığınız flashları taratın.
Flashı temizlemek gibi bir derdim yok bilgisayarımda herhangi bir virüs olmasın yeter sorun çözülmüşmü sizce tarama sonrası herhangi bir uyarı almadım.

Windows 10 Pro kullanıyorum.

Flashı temizlemek gibi bir derdim yok bilgisayarımda herhangi bir virüs olmasın yeter sorun çözülmüşmü sizce tarama sonrası herhangi bir uyarı almadım.

Yani ek antivirüs programı bence şart ama sistemde birkaç gün boyunca performans düşüşü veya farklı bir durum fark etmezseniz sorun etmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı