Bilgisayara format atacağım ancak USB görünmüyor

SalvaDorasit

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar çok yavaş açılmaya başlamıştı. Windows 10'dan Windows 8.1 Pro'ya geçecektim fakat bilgisayar format USB'sini görmüyor ve aynı zamanda bilgisayarı içinde kurulu olan Windows ile de başlatamıyorum, siyah ekranda kalıyor. Yardım eder misiniz? Şimdiden teşekkürler.

15853460915221567354346.jpg

USB-HDD yazan şey USB'niz.

Aynı sorunu daha dün yaşadım USB belleğini BIOS'a göre tekrar Rufus üzerinden düzenle ben öyle çözüme ulaştım algılama konusunda siyah ekran için de bende bayağı Windows ekranında kaldı ama sonra kendine geldi.

Aynı sorunu daha dün yaşadım USB belleğini BIOS'a göre tekrar Rufus üzerinden düzenle ben öyle çözüme ulaştım algılama konusunda siyah ekran için de bende bayağı Windows ekranında kaldı ama sonra kendine geldi.
Usb belleğimin markası aurous diye bişey sorun olurmu
Hayır oradaki hard disk ibaresinden USB'sine ulaşabilir ama önce BIOS üzerinden önceliği ayarlaması gerekiyor.
Peki nasıl yapabilirim

Dosya Ekleri

• 15853467513751654060927.jpg
    15853467513751654060927.jpg
    250,7 KB · Görüntüleme: 57
USB sorun yaratır mı bilgim yok ama USB belleğine Windows 8.1'i Rufus üzerinden yeni yapmadıysan yap bence kendi BIOS ayarına göre yap çünkü UEFI modelindeyse algılamaz Boot menün usbne tekrar kurduktan sonra BIOS menüden adv. BIOS menüsü gibi bir şey olacak oradan ilk sekmeye girin eğer usbnizi algıladıysa onu en üste çıkartın kaydedin ve yeniden başlatın sonra Boot menüye girdiğinizde harddisk ibaresine girdiğiniz zaman karşınıza çıkacak direkt ordan USB üzerinden başlatabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı