S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2023 #1 Sadece merak. Format atılırsa VBIOS ilk sürüme döner mi?
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #2 Dönmez. Sadece cevap. Artı 0 Eksi
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.104 Çözümler 62 9 Ocak 2023 #3 Singua dedi: Sadece merak. Format atılırsa VBIOS ilk sürüme döner mi? Genişletmek için tıkla... Dönmez diye biliyorum, mantıken formatdan sonra ilk sürüme dönmeside saçma olur zaten sonuçda yazılımsal bir şekilde indirip kurmuyorsun VBIOS'u. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Sadece merak. Format atılırsa VBIOS ilk sürüme döner mi? Genişletmek için tıkla... Dönmez diye biliyorum, mantıken formatdan sonra ilk sürüme dönmeside saçma olur zaten sonuçda yazılımsal bir şekilde indirip kurmuyorsun VBIOS'u.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2023 #4 quarest dedi: Dönmez diye biliyorum, mantıken formatdan sonra ilk sürüme dönmeside saçma olur zaten sonuçda yazılımsal bir şekilde indirip kurmuyorsun VBIOS'u. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konuda hatalı VBIOS kurulumu sonrası GPU gözükmüyormuş format atınca düzelmiş ondan merak ettim. Artı 0 Eksi
quarest dedi: Dönmez diye biliyorum, mantıken formatdan sonra ilk sürüme dönmeside saçma olur zaten sonuçda yazılımsal bir şekilde indirip kurmuyorsun VBIOS'u. Genişletmek için tıkla... Hocam bir konuda hatalı VBIOS kurulumu sonrası GPU gözükmüyormuş format atınca düzelmiş ondan merak ettim.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #5 Singua dedi: Sadece merak. Format atılırsa VBIOS ilk sürüme döner mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının içine atıyorsunuz BIOS'u. Neden değişsin ki? Artı 0 Eksi
Singua dedi: Sadece merak. Format atılırsa VBIOS ilk sürüme döner mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının içine atıyorsunuz BIOS'u. Neden değişsin ki?
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2023 #6 EldrithcWraith dedi: Ekran kartının içine atıyorsunuz BIOS'u. Neden değişsin ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum işte hocam ondan açayım dedim konuyu. Sorunu çözen arkadaş formatla çözdüm yazmış. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Ekran kartının içine atıyorsunuz BIOS'u. Neden değişsin ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum işte hocam ondan açayım dedim konuyu. Sorunu çözen arkadaş formatla çözdüm yazmış.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #7 Singua dedi: Bilmiyorum işte hocam ondan açayım dedim konuyu. Sorunu çözen arkadaş formatla çözdüm yazmış. Genişletmek için tıkla... O zaman o arkadaşın sorunu vbiosla değilmiş. Her konuya ve kişiye inanmamak lazım. Formatla hiç bir biosa etki edilmez. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Bilmiyorum işte hocam ondan açayım dedim konuyu. Sorunu çözen arkadaş formatla çözdüm yazmış. Genişletmek için tıkla... O zaman o arkadaşın sorunu vbiosla değilmiş. Her konuya ve kişiye inanmamak lazım. Formatla hiç bir biosa etki edilmez.
KS KS S Singua Kilopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 3.256 Makaleler 1 Çözümler 30 9 Ocak 2023 #8 arandur dedi: O zaman o arkadaşın sorunu vbiosla değilmiş. Her konuya ve kişiye inanmamak lazım. Formatla hiç bir biosa etki edilmez. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
arandur dedi: O zaman o arkadaşın sorunu vbiosla değilmiş. Her konuya ve kişiye inanmamak lazım. Formatla hiç bir biosa etki edilmez. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #9 Singua dedi: Bilmiyorum işte hocam ondan açayım dedim konuyu. Sorunu çözen arkadaş formatla çözdüm yazmış. Genişletmek için tıkla... Driver sorunları olabilir. Artı 0 Eksi
Singua dedi: Bilmiyorum işte hocam ondan açayım dedim konuyu. Sorunu çözen arkadaş formatla çözdüm yazmış. Genişletmek için tıkla... Driver sorunları olabilir.