Bilgisayara format atılmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayarima format atılamıyor anlatayım ben şimdi bilgisayari 64 Bit yapmak istedim fakat format atmadan yapılmıyordu bende flasha 64 Bit Windows 7 ISO yükledim Technopat'tan sonra Rufus'la yazdırdım fakat format ekranına geldiğimde bu bilgisayar MBR'yi destekliyor diye hata aldım sonra Rufus'la tekrar yazdırdım MBR ile şimdi ise hard disk seçme yerine geldiğimde ise Windows'un kurulu olduğu yer geldi tamam buraya kur dedim fakat Windows'u bulunamıyor gibi bir hata verdi bende hard diski temizle dedim kısaca her şeyini temizledim, bir daha kur deyince gene aynı hatayı verdi. Yani şimdi hiçbir şekilde Windows'a erişemiyorum bayağı farklı ISO dosyası denedim Windows 7 Ultimate denedim Professional denedim 64 Bit 32 Bit yok olmadı neden sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan Windows 7 ISO indirip dener misiniz önce programı indirin.
İşlemciniz nedir?
Bende buradan ISO indirip bu hatayla karşılaştım böyle çözdüm.

Arkadaşlar merhaba bilgisayarima format atılamıyor anlatayım ben şimdi bilgisayari 64 Bit yapmak istedim fakat format atmadan yapılmıyordu bende flasha 64 Bit Windows 7 ISO yükledim Technopat'tan sonra Rufus'la yazdırdım fakat format ekranına geldiğimde bu bilgisayar MBR'yi destekliyor diye hata aldım sonra Rufus'la tekrar yazdırdım MBR ile şimdi ise hard disk seçme yerine geldiğimde ise Windows'un kurulu olduğu yer geldi tamam buraya kur dedim fakat Windows'u bulunamıyor gibi bir hata verdi bende hard diski temizle dedim kısaca her şeyini temizledim, bir daha kur deyince gene aynı hatayı verdi. Yani şimdi hiçbir şekilde Windows'a erişemiyorum bayağı farklı ISO dosyası denedim Windows 7 Ultimate denedim Professional denedim 64 Bit 32 Bit yok olmadı neden sizce?

Bilgisayarınız 64 Bit desteklemiyor. 32 Bit Windows kurun.

Windows 10 kurmayı dene 32 Bit ve 64 Bit ikisini de dene.

Bilgisayarınız 64 Bit desteklemiyor. 32 Bit Windows kurun.

Buradan Windows 7 ISO indirip dener misiniz önce programı indirin.
İşlemciniz nedir?
Bende buradan ISO indirip bu hatayla karşılaştım böyle çözdüm.

İşlemcin X64 bit tabanlı mı? (desteklemiyor ise hata verecektir 32 Bit kurmak zorundasın)

İşlemci: Pentium Dual Core E5400.
Ve 32 Bit denedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19,1 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı