3 318405 Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 61 Çözümler 2 26 Şubat 2021 #1 Kayıt defterinden ping düşsün diye birkaç ayar yaptım fakat ne yaptığımı unuttum. Format atsam tekrar eski değerlere gelir mi?
Kayıt defterinden ping düşsün diye birkaç ayar yaptım fakat ne yaptığımı unuttum. Format atsam tekrar eski değerlere gelir mi?
Çözüm Zurnadürüm 26 Şubat 2021 Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider yani.
Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider yani.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #2 Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider yani. Artı 2 Eksi Çözüm
Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider yani.
KS KS 3 318405 Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 61 Çözümler 2 26 Şubat 2021 #3 Zurnadürüm dedi: Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider yani. Zurnadürüm dedi: Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gide Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider ya Genişletmek için tıkla... Kusura bakma 3 kez cevaplaya basmış ben bir kere bastı sandım. Şimdi anladığım kadarıyla formatla birlikte oda temizlenir Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider yani. Zurnadürüm dedi: Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gide Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Zurnadürüm dedi: Disk formatlandığı için gider ve sıfırlanır. Kayıt defteri disk özelliği değil, Windows özelliği. İşletim sistemi silinince o da gider ya Genişletmek için tıkla... Kusura bakma 3 kez cevaplaya basmış ben bir kere bastı sandım. Şimdi anladığım kadarıyla formatla birlikte oda temizlenir
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #4 318405 dedi: Kusura bakma 3 kez cevaplaya basmış ben bir kere bastı sandım. Şimdi anladığım kadarıyla formatla birlikte o da temizlenir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Formatla her şey silinir. Artı 0 Eksi
318405 dedi: Kusura bakma 3 kez cevaplaya basmış ben bir kere bastı sandım. Şimdi anladığım kadarıyla formatla birlikte o da temizlenir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Formatla her şey silinir.
KS KS 3 318405 Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 61 Çözümler 2 26 Şubat 2021 #5 Zurnadürüm dedi: Aynen öyle. Formatla her şey silinir. Genişletmek için tıkla... Anladım usta konu kilit Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Aynen öyle. Formatla her şey silinir. Genişletmek için tıkla... Anladım usta konu kilit