ahmetserif Femtopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma Google Asistan'ı indirmek istiyorum ama bulamadım.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #2 Google Asistan bilgisayar için uyumlu değil. Yükleyemezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Berkayarda Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #3 Evet uyumlu değil ve Android sürümler için uygundur Artı 0 Eksi
oturgaçlı gagalaç Attopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #4 ahmetserif dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Google Asistan'ı indirmek istiyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Google'dan indirilir bir de internetin varsa daha hızlı indirirsin. Artı 0 Eksi
ahmetserif dedi: Arkadaşlar bilgisayarıma Google Asistan'ı indirmek istiyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Google'dan indirilir bir de internetin varsa daha hızlı indirirsin.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #5 oturgaçlı gagalaç dedi: Google'dan indirilir bir de internetin varsa daha hızlı indirirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Artı 0 Eksi
oturgaçlı gagalaç dedi: Google'dan indirilir bir de internetin varsa daha hızlı indirirsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Berkayarda Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #6 oturgaçlı gagalaç dedi: Google'dan indirilir bir de internetin varsa daha hızlı indirirsin. Genişletmek için tıkla... Asistan yok ki Windows için yanlış bilgi vermeyelim. Artı 0 Eksi
oturgaçlı gagalaç dedi: Google'dan indirilir bir de internetin varsa daha hızlı indirirsin. Genişletmek için tıkla... Asistan yok ki Windows için yanlış bilgi vermeyelim.
ArchUser06 Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 122 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #7 Windows 10 1903 veya üzeri kullanıyorsan Cortana asistan var. Fakat onu kullanmak için bölge ve dil ayarlarını Amerika(united states) ve İngilizce(English) yapman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Windows 10 1903 veya üzeri kullanıyorsan Cortana asistan var. Fakat onu kullanmak için bölge ve dil ayarlarını Amerika(united states) ve İngilizce(English) yapman gerekiyor.