Bilgisayara HDD takılır mı?

643696

Centipat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda sadece 250 GB'lık bir SSD takılı ve bu bana yetmiyor. 1TB'lık bir hard disk almayı düşünüyorum. Almadan önce de bilgisayarıma hard diskin uyumlu olup olmadığını ve hangi hard diski alırsam benim için daha iyi olacağını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

IMG_20230519_133208.jpg

Bilgisayar biraz tozlanmış, görüntü için kusura bakmayın.😳

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda sadece 250 GB'lık bir SSD takılı ve bu bana yetmiyor. 1TB'lık bir hard disk almayı düşünüyorum. Almadan önce de bilgisayarıma hard diskin uyumlu olup olmadığını ve hangi hard diski alırsam benim için daha iyi olacağını öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1784473

Bilgisayar biraz tozlanmış, görüntü için kusura bakmayın.😳

Western veya Seagate öneririm.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Bilgisayarda SSD zaten mevcut, HDD hiç yok. Alan sıkıntısı çekiyorum bu yüzden bilgisayarıma uyuyorsa HDD almak istiyorum.

HDD alın hocam SSD daha iyi tabii ki ama fiyatları çok pahalı PC de SSD varsa ve Windows SSD'ye kuruluysa sıkıntı olmaz.

Hocam bütçeniz varsa alın elinizdekini de satın bence tabii siz bilirsiniz.

Hocam bütçem var da, pek SSD gerektirecek oyunlar oynamıyorum. Elimdeki de yetiyor. O yüzden hard disk almak istiyorum fakat sanırım bilgisayarım da hard disk yeri yok. Olup, olmadığını nasıl anlarım acaba bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı