Bilgisayara hiçbir şey yapmadıktan sonra ekranı donuyor

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Ekran kartı
rog strix 2060s
Ders bakıyorum, film izliyorum vb. ya da bırakıp gidiyorum mesela bu sabah bilgisayar açık kahvaltıya gittim, yarım saate sonra oturdum, bilgisayarın başına fare hareket ediyor ama ekran donmuş ekran kartının ışıkları ilerlemiyor, aynı kalmış öyle duruyor hiçbir şey yapılmıyor, yeniden başlatmak için kasadaki tuştan yapabiliyorum, sorun nedir? Birkaç gündür var, nasıl olmuş olabilir?

BIOS için sana verdiğim RAR dosyasının içindeki dosyayı USB içine at.
BIOS'a gir. Orada EZ flash diye bir bölüm var. Advanced içinde olur genelde. Orayı aç ve USB içindeki dosyayı göstererek BIOS'u update et. Sonrada BIOS güncellenirken ekran falan gitsede sisteme müdahale etme.

Diğerlerini direkt indir yükle.

BIOS'a gir. Orada EZ Flash diye bir bölüm var. Advanced içinde olur genelde. Orayı aç ve USB içindeki dosyayı göstererek BIOS'u Update et. Sonra da BIOS güncellenirken ekran falan gitsede sisteme müdahale etme.

Tamamdır hocam teşekkürler USB alıp yapacağım.

BIOS'a gir. Orada EZ Flash diye bir bölüm var. Advanced içinde olur genelde. Orayı aç ve USB içindeki dosyayı göstererek BIOS'u Update et. Sonra da BIOS güncellenirken ekran falan gitsede sisteme müdahale etme.

Hocam ben yapamadım olmadı.

Son düzenleme:
Olmayan kısmını açar mısın?

Hocam şimdi USB attım dosyayı biraz karıştırdım Advanced içinde sonra buldum herhalde ama dosya gözükmedi. Güncelleme olmadığı için attığın diğer dosyaları normal şekilde de kurmadım artı olarak BIOS güncellenecek ama içindeki ayarlar gidecek mi? Mesela RAM hızı vb.

BIOS ayarları sıfırlanabilir bu bir sorun değildir. USB içine RAR içindeki dosyayı atıyorsun değil mi? RAR olarak atma. USB'yi FAT32 olarak biçimlendir ve dosyaları tekrar atıp BIOS Update dene.

RAR olarak attım ama ben USB FAT32 gibi biçimlendirmeyi bilmiyorum ben sadece bilgisayara taktım attığınız dosyayı içine attım o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı