Bilgisayara hile indirdikten sonra virüs bulaşmış olabilir mi?

Bende gta 5 için mod menü imdirmiştim ardından tüm hesaplarım vb çalındı çok uğraştırıyor hocam.

Pişman mısınız?

Tabii ki de.

Arkadaşlar mesajlariniz icin hepinize teşekkür ederim sanirim kurtardim bilgisayari ama yeni bir sorunum var 16 GB RAM gözüküyor takili 8 kullanabiliyorum bilgisayarimi ilk kurduğumda ayni sorunla karsilasmistjm ama nasıl cözdügümü hatirlamiyorum yeni konu açtım bu konuyu kapatmayi bilmiyorum yeni konudan yardimci olabilecek varsa bekliyorum...

Dosya Ekleri

• 20221112_163330.jpg
    20221112_163330.jpg
    240,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Tabii ki de.

Arkadaşlar mesajlariniz icin hepinize teşekkür ederim sanirim kurtardim bilgisayari ama yeni bir sorunum var 16 GB RAM gözüküyor takili 8 kullanabiliyorum bilgisayarimi ilk kurduğumda ayni sorunla karsilasmistjm ama nasıl cözdügümü hatirlamiyorum yeni konu açtım bu konuyu kapatmayi bilmiyorum yeni konudan yardimci olabilecek varsa bekliyorum...
Kule tipi soğutucu kullanıyor musun

Herkese merhaba, şu an telefonumdan yazıyorum bilgisayarima Valorant icin hile yükledim. Sonra devam etmek icin entere bas yaziyordu bastim, bilgisayar yeniden başladi. Anakart logosu geldi sonra değisik bir yeşil yazi yazdi, hacklendim galiba veya ne oldugunu bilmiyorum ama hile yerinin seyi yaziyordu, off Vanguard tarzi. Sonra bilgisayarim kendini otomatik sifirladi, nasıl oldu bilmiyorum oto Windows kurduruyor, kuruyorum. Ne yapmam gerek? Virüs bulastiysa falan ne yapcami bilmiyorum. Bilgisayarim acilirsa döneceğim.
Umarım fidye virüsüdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı