Bilgisayara Ice Tea döküldü

Hamzakoz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce PC kapalıyken Ice Tea masaya döküldü. Dökülürken yanında değildim. 5 dakika sonra gördüm. PC kapağını açıp kuruması için koydum. Bundan sonra ne yapmam gerek? PC yeni. 4 aydır çalıştığım parayla aldım. Rica ediyorum yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce PC kapalıyken Ice Tea masaya döküldü. Dökülürken yanında değildim. 5 dakika sonra gördüm. PC kapağını açıp kuruması için koydum. Bundan sonra ne yapmam gerek? PC yeni. 4 aydır çalıştığım parayla aldım. Rica ediyorum yardım edin.

Islak gördüğünüz yerlere çok sert bastırmadan bezle temizleyin ve kuruyana kadar çalıştırmayın. Oksitlenme ihtimali olabilir.

Su olsa buharlaşır gider derdim ama şeker büyük sıkıntı dökülen parçaları izopropil alkolle temizlemek mantıklı geliyor sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı