Bilgisayara kablo ile internete bağlama çabaları

O kadar bilmiyorum maalesef. Çıkabilir.

Hocam çok sağ olun bir nevi hayatımı kurtardınız. Mayıs ayı gelsin TTNET rezilliği taahhütüm bitiyor ve sonra 1gbs internet çektirmeyi düşünüyorum. Eğer Nevşehir'e çekiyorlarsa. Peki ben daha iyi bir modem alsam, benim eski modemi router olarak kullanabilir miyim?

Hocam çok sağ olun bir nevi hayatımı kurtardınız. Mayıs ayı gelsin TTNET rezilliği taahhütüm bitiyor ve sonra 1gbs internet çektirmeyi düşünüyorum. Eğer Nevşehir'e çekiyorlarsa. Peki ben daha iyi bir modem alsam, benim eski modemi router olarak kullanabilir miyim?

Hocam bazıların da oluyor öyle bir olay fakat sizinkinde olur mu bilmiyorum. Ayrıca benden size tavsiye, sakın ha sakın D-Smart'a geçmeyin.

Hocam bazıların da oluyor öyle bir olay fakat sizinkinde olur mu bilmiyorum. Ayrıca benden size tavsiye, sakın ha sakın D-Smart'a geçmeyin.

Yok zaten 1gbs interneti TurkNet çekiyor diye biliyorum.
@GFYT hocam keenetic marka TP-Link'den daha iyi bir marka değil mi? Bu ürünü alsam aynı işi görür mü? Tabii TP-Link daha iyiyse onu alırım.

@GFYT hocam cevap vermediniz? Şimdi hemen sipariş vereyim ki kargoya verilsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı