İngilizceniz yoksa veya aşırı güvendiğiniz bir Türk sitesinden indirmiyorsanız korsan işine bulaşmayın derim. Her korsan içerik zararlı değildir. 2 farklı korsan türü var birisi zararlı yazılımlar ile sizin üzerinizden gelir sağlayanlar diğeri de sizi korsan oyunun indirme linkine götürene kadar 1000 tane reklam gösterip gelir sağlayanlar. Eğer ikincisini yapan kaynakları kullanırsanız %90 oranında zararlı yazılım indirmezsiniz. Fakat illegal bir şey sonuçta bu yüzden her zaman %1 de olsa bir ihtimal var.
Eğer illa ben korsan oyun indireceğim diyorsanız da Reddit'te korsan oyunlar ile ilgili bir Mega Thread var onu mutlaka okuyun derim.
Yasak değilse zararlı sitelerin listesini de yazabilirim.
Bir arkadaş IGG diye bir site önermiş o da zararlı bu arada.
Hocam ben de tam bilmiyorum, kurallarda öyle yazıyor. Korsan uygulamalar yasal değildir ücretli bir şeyi ücretsiz aldığınız için. Belki virüs çıksa sorumlusu siz çıkarsınız diye site ismi vermek yasaktır herhalde.
Hocam ben de tam bilmiyorum, kurallarda öyle yazıyor. Korsan uygulamalar yasal değildir ücretli bir şeyi ücretsiz aldığınız için. Belki virüs çıksa sorumlusu siz çıkarsınız diye site ismi vermek yasaktır herhalde.
Çok boş bir muhabbet bence. Şu forumda kaç kişi AutoCAD-Adobe vs. yazılımları satın almıştır? Bana bunlar pahalıdır başkasına 200 liralık oyun bile pahalıdır. Sadece Technopat adına söylemiyorum, her yerde suratınıza korsana destek vermiyoruz yersiniz.
Forumlar insanları yargılamak değil de sorun/soru çözmek için değil midir?