Bilgisayara korsan program veya oyun indirmek zarar verir mi?

Bir oyunu korsan indiren bir insanın o oyunu tam anlamıyla oynuyacağını düşünmüyorum mesela para verip bir oyun satın alan kimse o oyunu büyük ihtimalle 50+saat falan oynar ama korsan indiren oyuna değer de vermez kullan at mantığı indirir beğenmez siler. Ayrıca siz korsan indirmeye devam edin korsan indirirseniz hackerların bile hedefi olabilirsiniz. Sonuçta bir hacker sahte bir torrent sitesi kurup tuzağa düşürebilir.

Merhabalar, 9 yaşında bir bilgisayarım var. SSD olmadan Windows 10 işletim sistemine geçtim. Gayet hızlı ve stabil çalışıyor.

Sistem:

GT525m 1GB.
Core i7 2670qm 2.20GHz
4 GB DDR3 RAM.
600GB HDD.

Bence de bulaşma benim PC çok kötü crack Terraria indirmiştim reset atmak zorunda kaldım ilk DC hesabım çalınmıştı keylogger vardı.

Açıkça söylüyorum bugüne kadar çok korsan oyun indirdim. (Şu an konsola geçtiğim için öyle bir şey söz konusu değil) Bilgisayarıma hiçbir virüs bulaşmadı, eğer indirmesini biliyorsanız sıkıntı olmaz. Torrent sitelerindeki her gördüğünüz *download* butonlarına basmazsanız bir şey olmaz.

Merhabalar, 9 yaşında bir bilgisayarım var. SSD olmadan Windows 10 işletim sistemine geçtim. Gayet hızlı ve stabil çalışıyor.

Sistem:

GT525m 1GB.
Core i7 2670qm 2.20GHz
4 GB DDR3 RAM.
600GB HDD.

Hocam bundan 1-2 yıl önce korsan oyunu çok bol oynardım ve bir gün Avast ile (bakın Avast yani Avast) tarattığımda 65 tane falan virüs buldu...(sanırım avasttı Defender da olabilir)
Yani ekşisözlük de yazan birine çok hak veriyorum güvenilir bir korsan sitesi neyse güvenilir bir dolandırıcı da aynı şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı