F FOrat Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #1 Ses kartı bozuldu. Herhangi bir kulaklık takınca sadece sağdan ses geliyor.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Haziran 2023 #2 FOrat dedi: Ses kartı bozuldu. Herhangi bir kulaklık takınca sadece sağdan ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu tespit etmişsiniz zaten. Artı 0 Eksi
FOrat dedi: Ses kartı bozuldu. Herhangi bir kulaklık takınca sadece sağdan ses geliyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu tespit etmişsiniz zaten.
KS KS F FOrat Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 24 Haziran 2023 #3 CorkedWine dedi: Sorunu tespit etmişsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Peki bunun için nasıl bir alternatif yola başvurmaliyim. Artı 0 Eksi
CorkedWine dedi: Sorunu tespit etmişsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Peki bunun için nasıl bir alternatif yola başvurmaliyim.