Bilgisayara "malware. Heuristic. 1003" virüsü girdi

Mert350

Femtopat
Daha fazla  
Selam, pes indirmeye çalışırken PC'ye malware. Heuristic. 1003 girdi, Malwarebytes buldu karantinaya alıp sildim. 1-2 av ile yine tarama yapacağım, format atmam gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, pes indirmeye çalışırken PC'ye malware. Heuristic. 1003 girdi, Malwarebytes buldu karantinaya alıp sildim. 1-2 av ile yine tarama yapacağım, format atmam gerekir mi?
EEK,KVRT ve Eset Scanner ile taratın yeter. Formata gerek yok.

Sezgisel tarama tespit etmiş, davranış analizine göre false-positive olabilir. Tespitin VirusTotal ve Hybrid Analysis sonuçlarını paylaşın.

EEK, KVRT ve ESET Scanner ile taratın yeter. Formata gerek yok.

Merhaba iyi günler. Emsisoft indirdim ve kurdum ürün anahtarı girmemi istedi fakat girmedim ve kapattım şimdi silmek istiyorum. Fakat dosyalarını bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

Merhaba iyi günler. Emsisoft indirdim ve kurdum ürün anahtarı girmemi istedi fakat girmedim ve kapattım şimdi silmek istiyorum. Fakat dosyalarını bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

Emsisoft emergency kit ürün anahtarı istemez. Siz büyük ihtimal koruma yazılımını indirdiniz. Silmek için Revo Uninstaller programını kullanabilirsiniz.

Orijinal sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.

Programı indirdim fakat orada da gözükmüyor bu Emsisoft acaba saklanmış veyahut indirdim sanıp indiremedimmi diyeceğim fakat ürün etkinleştirme anahtarı falan istedi virüs müydü acaba?
Gerçi direk kendi sitesinden indirdim Emsisoft'uda.

@xxvoyt eğer Revo Uninstaller'da gözükmüyorsa şu işlemleri yapın. Bu bilgisayar>C diski(ya da programı kurduğunuz disk)>EEK klasörünü silin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı