Bilgisayara nasıl Bluetooth bağlantısı sağlanır?

prototype16

Femtopat
Daha fazla  
Masaüstü bir bilgisayarım var fakat anakartta Bluetooth özelliği yok. Dolayısıyla ekipmanların kablolu kullanıyorum ve bu benim canımı sıkıyor. Acaba bilgisayarımda Bluetooth özelliğini nasıl kullanabilirim? Driver indirerek bağlanabilir miyim yoksa internetten USB Bluetooth mu almam lazım? Driver ile oluyorsa link bırakın. İşlemci AMD Ryzen 5 5600 ekran kartım RTX 4060 anakartım ASUS markaydı sanırım.

Tamam bu ürünü alacağım

bundan aldım yaklaşık 2 hafta oldu gayet memnunum öneririm anakartında Bluetooth özelliği yoksa bundan almalısın. Not: 5.0 yazıyor fakat bana 5.3 geldi.
Knk benim pcde de aynı sorun var sana güvenerek bu ürünü alıyorum ama amazona pek güvenemedim Hepsiburadadan alcam aynı markayı. Bu arada en fazla kaç cihaz bağlayabiliyorsun Bluetoothla hiç baktın mı?

Tamam bu ürünü alacağım.

Kanka benim PC'de de aynı sorun var sana güvenerek bu ürünü alıyorum ama amazona pek güvenemedim Hepsiburada'dan alacağım aynı markayı. Bu arada en fazla kaç cihaz bağlayabiliyorsun Bluetooth'la hiç baktın mı?

Bence Amazon'dan al ama yine de sen bilirsin. Aynı anda ben tel + kulaklık bağladım sorunsuz herhalde 5E kadar bağlanır. (Amazon'dan 5.3 yolluyolar diye diyorum ama bazılarına 5.0 gelmiş şans)

5.3 hem şarj hem de gecikme konusunda iyi Amazon güvenilir.

Bence Amazon'dan al ama yine de sen bilirsin. Aynı anda ben tel + kulaklık bağladım sorunsuz herhalde 5E kadar bağlanır. (Amazon'dan 5.3 yolluyolar diye diyorum ama bazılarına 5.0 gelmiş şans)

5.3 hem şarj hem de gecikme konusunda iyi Amazon güvenilir.
Knk ondan dolayı değilde mesela hepsiburadadan pazar günü gece sipariş verdim aynı gün kargoya verildi tahmini geliş günü çarşamba ama amazonda tahmini geliş günü 2 hafta sonra falan beklemek istemedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00