Bilgisayara nasıl macOS kurulur?

En azından bir denesek hocam? Kullanılabilir bir düzeyde olur mu? En olmadı geri Windows'a döneriz.
Rahatsız edici bazı grafik sorunları hariç... Sanırım evet, ama grafik hızlandırmanın aktif olmaması nedeniyle Dock vs. saydam olmaz. Biraz kasabilir sistem.

Cihaz laptop hocam Hp victus 15 fa0009nt masraf derken?
eGPU satın almaktan bahsediyorum.

Ayrıca 12. nesil iGPU desteği ile ilgili bazı kaynaklar var, isterseniz göz atın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1702416044335.png
(Gördüğünüz üzere buradaki arkadaş RX 6800 kartı ile kurmuş. Grafik kısmına bakabilirsiniz. Diğer türlü maalesef uyumsuz.)

Son düzenleme:
Rahatsız edici bazı grafik sorunları hariç... Sanırım evet, ama grafik hızlandırmanın aktif olmaması nedeniyle dock vs. saydam olmaz. Biraz kasabilir sistem.

eGPU satın almaktan bahsediyorum.

Ayrıca 12. nesil iGPU desteği ile ilgili bazı kaynaklar var, isterseniz göz atın.

Eki Görüntüle 2050845(gördüğünüz üzere buradaki arkadaş RX 6800 kartı ile kurmuş. Grafik kısmına bakabilirsiniz. Diğer türlü maalesef uyumsuz.)

Hocam isterseniz bir deneyelim ben bir Ventura ISO indireyim ondan sonra efiydi oydu buydu onları ayarlarız eger sorun sıkıntı olursa da geri Windows'a döneriz olur mu eğer lazım olursa başka birşey başka bi bilgisayarım daha var.

Hocam isterseniz bir deneyelim ben bir Ventura ISO indireyim ondan sonra efiydi oydu buydu onları ayarlarız eger sorun sıkıntı olursa da geri Windows'a döneriz olur mu?
Denemenizi önermem, tamamen vakit kaybı olacaktır. VMware ya da VirtualBox indirip orada kullanabilirsiniz. Onların içinde grafiği tanıtırsanız daha akıcı olabilir.

Ayrıca isterseniz 2019 çıkışlı bir MacBook alabilirsiniz. Boot Camp ile Windows/macOS kullanabilirsiniz.

2019 Olmasının sebebi ARM mimarisine sahip Mac'ler de Boot Camp açılmıyor. Denemiş birisi olarak söylüyorum. Desteği çekildi çünkü.

Denemenizi önermem, tamamen vakit kaybı olacaktır. VMware ya da VirtualBox indirip orada kullanabilirsiniz. Onların içinde grafiği tanıtırsanız daha akıcı olabilir.

Ayrıca isterseniz 2019 çıkışlı bir MacBook alabilirsiniz. Boot Camp ile Windows/macOS kullanabilirsiniz.
Neyse hocam o zaman biz gene windows'dan yolumuza devam edelim genede yardımınız için teşekkür ederim.

@566156 Hocam bu arada birşey soracağım virtualbox'da macOS'i nasıl 2 monitor yapabilirim normal virtualboxdan olmuyor bir kodu vs varmı?

2019 Olmasının sebebi ARM mimarisine sahip Mac'ler de Boot Camp açılmıyor. Denemiş birisi olarak söylüyorum. Desteği çekildi çünkü.
Hocam VirtualBoxda macOS Kuramıyorum hata alıyorum nasıl çözebiliriz ekran kartı desteklemediği için sanırsam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı