Çözüldü Bilgisayara nasıl macOS kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Killua0

Hectopat
Merhaba. Şu an Windows 10 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum. Sistem Özelliklerim:
-NVIDIA RTX 3070 OC Edition Ekran Kartı
-AMD R5 5600X
-16GM RAM
-ASUS B550M Anakart
-500 GB SSD
-2.5 TB HDD

Hangi ISO dosyasını indirmeli ve nereden indirmeliyim bilemiyorum. YouTube üzerinde birkaç rehber gördüm ancak eski oldukları için öncesinde buradaki tecrübeli kişilerden yardım almayı daha uygun gördüm. Daha önce Ubuntu kurmuştum ancak kurulumu basitti. macOS için BIOS üzerinden de değiştirmem gereken birkaç ayar var sanırım, bilmiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler😄

Son düzenleyen: Moderatör:

Artı -2 Eksi
Çözüm
Merhaba. Şu an Windows 10 işletim sistemi kurulu olan bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum. Sistem Özelliklerim:
-NVIDIA RTX 3070 OC Edition Ekran Kartı
-AMD R5 5600X
-16GM RAM
-ASUS B550M Anakart
-500 GB SSD
-2.5 TB HDD

Hangi ISO dosyasını indirmeli ve nereden indirmeliyim bilemiyorum. YouTube üzerinde birkaç rehber gördüm ancak eski oldukları için öncesinde buradaki tecrübeli kişilerden yardım almayı daha uygun gördüm. Daha önce Ubuntu kurmuştum ancak kurulumu basitti. macOS için BIOS üzerinden de değiştirmem gereken birkaç ayar var sanırım, bilmiyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler😄

Hocam sisteminiz için uyumlu bir ekran kartı edinmeniz gerekmekte. RTX serisi ekran kartları uyumsuz.

Hocam sisteminiz için uyumlu bir ekran kartı edinmeniz gerekmekte. RTX serisi ekran kartları uyumsuz.

Evet hocam öyle imiş. Sonrasında vazgeçtim geçmekten. Windows ile devam ediyorum. MacOS'tan tam verim alabilmek için Apple cihaz almak şart gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı