Çözüldü Bilgisayara Q4OS kurulumu sonrası başka bir işletim sistemi kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fatih_coskun

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler öncelikle. Geçenlerde bilgisayarıma Debian tabanlı Q4OS kurdum ve daha sonrasında Windows'a geçmek istedim. Ventoy ile boot etmeye çalıştım ama sürekli hata aldım. Daha sonra bunu başka bir Linux kurarsam düzeltebilir miyim diye merak ettim ve Linux Mint kurmaya karar verdim ancak onda da hata aldım. Bu sorunları nasıl çözeceğim?

Windows için sorun bu

Linux için de bu

Dosya Ekleri

• 20241109_235921.jpg
    220,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20241109_235811.jpg
    122,3 KB · Görüntüleme: 49
Load default settings seçeneğine tıkla. Yes de kaydedip çık. Sonra tekrar BIOS'a girip boot kısmından USB'yi 1.sıraya alıp dene.
Maalesef aynı hatayı aldım linux mint isosonda ama bir de windows isosunu baştan yazdırıp deneyeyim belki linux isosu sorunludur

Load default settings seçeneğine tıkla. Yes de kaydedip çık. Sonra tekrar BIOS'a girip boot kısmından USB'yi 1.sıraya alıp dene.
Denedim ama yine aynı hatayı aldım Windowsta da

Son düzenleme:
Maalesef aynı hatayı aldım Linux Mint isosonda ama bir de Windows ISO'sunu baştan yazdırıp deneyeyim belki Linux ISO'su sorunludur.

Denedim ama yine aynı hatayı aldım Windows'ta da.

Boot kısmında Windows Boot Manager gözüküyor. Windows Boot Manager'i 1.sıraya aldığında Windows açılıyor mu?

Boot kısmında Windows Boot Manager gözüküyor. Windows Boot Manager'i 1.sıraya aldığında Windows açılıyor mu?
Hayır onlar eskiden kalma. Eski kullandığım işletim sistemleri yazıyor sadece ama onları başa alınca açılmıyor. Şu anda sadece Q4OS açılıyor

Hayır onlar eskiden kalma. Eski kullandığım işletim sistemleri yazıyor sadece ama onları başa alınca açılmıyor. Şu anda sadece Q4OS açılıyor.

Anladım. O zaman farklı Windows yüklü bir bilgisayar üzerinden Rufus ile Windows ISO'su yazdırmayı deneyebilirsin.

Şuan Q4OS yüklü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…