Bilgisayara RAM almak hızlandırır mı?

2 yetersiz tabii ki, en az 8'e geçin. Eski bir cihaz olduğu için çok yatırım yapmaya gerek yok.

Neden ki?

2 GB var, sanırsam 8 GB alıcam.

2’den 8’e geçmeyi düşünüyorum.
DDR2 kullanıyoruz bakıyorum.. Tofaştan uzay aracına binmek gibi olur. Günlük kullanım oyun render herhangi bir alanda performansın çok artar hissedilir bir artış olur.

Sadece Office kullanımı, e-mail kontrolü ve biraz internette gezmek için kullanacağım zaten bilgisayarı, youtube’yi açmak için bile 5 dakika minimum harcıyorum.
RAM + 120G bir ssd sistemini biraz olsun canlandırabilir sistem ddr2 yada ddr3 ise çok büyük meblalar ödemezsin.

Sadece Office kullanımı, e-mail kontrolü ve biraz internette gezmek için kullanacağım zaten bilgisayarı, youtube’yi açmak için bile 5 dakika minimum harcıyorum.
Ama ben 2 GB olduğunu görmedim 2 GB ise kesinlikle artırman gerekiyor. Minimum 8GB kafi olur.

şimdi epey üzerinden baktım bilgisayar yanımda değil, DDR3L yazıyor.

Basit world Excel not uygulamaları için 8 yeter fakat 16 daha rahat kullanmanı sağlar.

Tamamdır sağ olun

şimdi epey üzerinden baktım bilgisayar yanımda değil, DDR3L yazıyor.

Tamamdır sağ olun
Laptop rami, bazı laptoplar tek slot sabit bazıları 8+4 bazıları 8+8 destekliyor eski ddr3 modellerde özellikle. Benim basit işler için kullandığım asus laptopta mesela 8+4 desteği var. Bu tarz konulara dikkat etmeni öneririm 8+8 desteklemeyebilir yada tek slot sabit olabilir.

pek bilmiyorum bilgisayarın detaylarını, slot dediğiniz şey tamamen 8 tane karenin yan yana olduğu falan mı?

bilgisayarın ram kısmı böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…